ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ - ΣΑΜΑΡΑΣ : Η δημοσιότητα τους έφαγε...

10:30 3/8/2012 - Πηγή: Radar.gr

Δεν πάει πολύς καιρός που η Κατερίνα Καινούργιου άφησε να εννοηθεί πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαμαρά.

Το ζευγάρι έκανε διακοπές στα Χανιά αλλά και στη Μύκονο μαζί με φίλους του και ήταν τόσο διαχυτικοί μεταξύ τους που δεν άφησαν καμία αμφιβολία πως έχουν ξεκινήσει

μια πολύ τρυφερή σχέση.

Δεν πάει πολύς καιρός που η Κατερίνα Καινούργιου άφησε να εννοηθεί πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαμαρά.

Το ζευγάρι έκανε διακοπές στα Χανιά αλλά και στη Μύκονο μαζί με φίλους του και ήταν τόσο διαχυτικοί μεταξύ τους που δεν άφησαν καμία αμφιβολία πως έχουν ξεκινήσει μια πολύ τρυφερή σχέση.

Όλα αυτά όμως μέχρι τη στιγμή που ο Γιώργος Σαμαράς ενοχλήθηκε πολύ από τα δημοσιεύματα που αφορούσαν αυτή τη σχέση, και μάλιστα το δήλωσε δημόσια, όπως αναφέρει η Espresso.

“Ο Γιώργος δεν θέλει να εκθέτει τα προσωπικά του στη δημοσιότητα και δεν του άρεσε καθόλου που από το πρώτο ραντεβού με την Κατερίνα έγινε μεγάλο θέμα. Κι αυτό το γεγονός έφερε την πρώτη κρίση στη σχέση τους…” λέει στην εφημερίδα άτομο από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, αυτή την περίοδο ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται μακριά από την Κατερίνα, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στη Σέλτικ απαιτούν να βρίσκεται στη Σκωτία.

Αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να πάει να τον συναντήσει στο εξωτερικό, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως “το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί για ένα μικρό διάστημα έτσι ώστε να μπορέσουν και οι δύο απερίσπαστοι να πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους”.

Γιώργος ΣαμαράςΚατερίνα Καινούργιου
Keywords
Τυχαία Θέματα