Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στις 30/9 στις 7 μοίρες του Κριού στις 6:18 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Πρόκειται για μια πολύ ισχυρή Πανσέληνο στον άξονα των παρορμητικών ζωδίων Κριού – Ζυγού, με σκληρές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα.

Οι συναισθηματικές εντάσεις θα αποτελέσουν για πολλούς ένα προσωπικό ψυχολογικό δράμα, το οποίο εκτείνεται και σε κοινωνικό.

Η τάση για αποδέσμευση, ελευθερία και ανεξαρτησία, συγκρούεται με τα μέχρι τώρα

δεδομένα, δημιουργώντας ακραίες έως και απερίσκεπτες αντιδράσεις.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο και τα οποία εξεγείρονται είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ειδικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, που θα αντιμετωπίσουν κατά πρόσωπο τις αλήθειες και τις αμφιβολίες τους, ανατρέποντας πολλά.

Χωρισμοί, απομακρύνσεις, διαμάχες, ιδιορρυθμίες, ακρότητες και μοιραία γεγονότα, είναι όσα θα αισθανθούμε σε αυτή τη γεμάτη νοήματα και μηνύματα Πανσέληνο και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αγνοήσουμε.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Με τέτοια Πανσέληνο στο ζώδιό σας ούτε ψύλλος στον κόρφο σας! Ακόμα και το πέταγμα μια μύγας είναι ικανό να σας στείλει σε ψυχολόγο. Δείξτε ψυχραιμία και προσπαθήστε να συγκρατήσετε την ένταση και την ανυπομονησία που σας κυριεύουν. Οι προσωπικές σας υποθέσεις και σχέσεις παίρνουν φωτιά και αν θέλετε να αποφύγετε ένα ολοκαύτωμα, μην αντιδράσετε το διάστημα αυτό. Η ανάγκη για λύτρωση είναι μεγάλη, αλλά ακόμα μεγαλύτερη είναι η ανάγκη να λυτρωθείτε, χωρίς αδυσώπητες απώλειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Προτιμήστε να απομονωθείτε σε αυτή την Πανσέληνο, για να μην εξωτερικεύσετε τις ανασφάλειες και την αγωνία που αισθάνεστε. Η ανησυχία μέσα σας μπορεί να γίνει θυμός που, αν του αφήσετε τα περιθώρια να εκφραστεί, θα μετανιώσετε για τα αποτελέσματα.

Κρατηθείτε μακριά από ίντριγκες, μυστικές ενέργειες και παρασκήνιο και μην παρασύρεστε από την περιέργεια να ξεσκεπάσετε κάτι ή κάποιον. Δεν είναι κατάλληλο διάστημα για κατασκοπικές κινήσεις, αντίθετα η μοναχική οδός, οδηγεί στον σωστό προορισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για άλλη μια φορά καταφέρνετε σε μια δύσκολη συγκυρία, να αντεπεξέλθετε με έξυπνους ελιγμούς, παρόλο που θα χρειαστεί κόπος. Η συγκρουσιακή ατμόσφαιρα γύρω δεν σας πτοεί, ακολουθώντας την κοινωνική σας ζωή και τις απαιτήσεις της. Μπορεί το τρίγωνο Ερμή- Δία να σας εξυπηρετεί στο έπακρον, μην επιδιώξετε όμως νέες γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις αυτό το διάστημα, διότι μπορεί να αποχωρήσετε παρατώντας το ποτήρι του κρασιού σας στα κεφάλια των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα φορτική και πιεστική θα είναι αυτή η Πανσέληνος σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως σε επαγγελματικά θέματα στα οποία αναμένονται ριζικές αλλαγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα