Τα αφροδισιακά των ζωδίων, B΄ μέρος

Σαγηνέψτε με αφροδισιακά τον ουρανίσκο -και όχι μόνον- των ζωδίων…

από την Ρένα Κολιοπάνου



Η λέξη «αφροδισιακός» προέρχεται από την Αφροδίτη, θεά του έρωτα των αρχαίων Ελλήνων. Τα αφροδισιακά χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά ως θεραπεία στις διάφορες σεξουαλικές ανησυχίες, συμπεριλαμβανόμενων των φόβων για ανεπαρκείς επιδόσεις καθώς κι από την ανάγκη να αυξηθεί η γονιμότητα. Η αναπαραγωγή ήταν, είναι και θα είναι ένα σημαντικό κοινωνικό θέμα και η χρησιμοποίηση

αφροδισιακών θα αποτελεί πάντα μια πρακτική για την ερωτική «δραστικότητα» των γυναικών και των ανδρών.

Αν θέλετε να σαγηνέψετε και να παρασύρετε τον ερωτικό σας σύντροφο σε ...μαραθώνιους ερωτικής παραζάλης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες τροφές που είναι διαποτισμένες με αφροδισιακές ιδιότητες και να διεγείρετε τα πάθη τους. Μπορούν να ασκήσουν μια ισχυρή επίδραση -ακόμη και ως αλοιφές- και έτσι να κερδίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα από την δράση τους.

Άλλωστε είναι ένας νόστιμος τρόπος για να εγκλωβίσετε τα βέλη του Έρωτα… Ας αρχίσει λοιπόν η αποπλάνηση!


ΖΥΓΟΣ

Γυναίκα: Μια γυναίκα πολύπλευρη, γοητευτική και σίγουρη για την σεξουαλικότητα της. Γόησσα που αρέσκεται να έχει στα πόδια της πάνω από μια ντουζίνα αρσενικά, ώστε να έχει ανά πάσα στιγμή την ευχέρεια της επιλογής. Και όποιος πραγματικά εκτιμήσει την ομορφιά της και την θαυμάσει, θα μπορεί να γευτεί τις χάρες της. Μην ξεχνάμε ότι χρειάζεται έναν (τουλάχιστον...) άντρα για να της τονώνει το εγώ, γιατί διακατέχεται από ένας είδος ναρκισσισμού και κατά κύριο λόγο ο εαυτός της είναι το κέντρο.

Άλλωστε η ίδια θαυμάζει την ομορφιά σε όλες τις εκδηλώσεις της, στους ανθρώπους, στην τέχνη, στα ρούχα, στο περιβάλλον της και προπάντων στην εικόνα της, γι’ αυτό πολλές φορές οι Ζυγίνες, όταν δεν εγκαταλείπουν τον εαυτό τους, θεωρούνται υπόδειγμα κομψότητας και γοητείας.Έχοντας αυτά κατά νου ο υποψήφιος σύντροφος της, θα πρέπει να την χειριστεί το ίδιο λεπτά και ραφιναρισμένα. Να την πλησιάσει με «μετρημένες» κινήσεις. Άλλωστε ποιος ο λόγος να βιάζεται? Για εκείνη ο έρωτας είναι τέχνη. Και παρεμπιπτόντως μια καλή εισαγωγή από ερωτόλογα η απαγγελία ενός ποιήματος είναι το κατάλληλο δόλωμα για μια πετυχημένη συνεύρεση μαζί της.

Σαν παιδί της Αφροδίτης θα ξετρελαθεί με τις φράουλες. Η φράουλα υπήρξε σύμβολο της Αφροδίτης, της Θεάς του Έρωτα επειδή είχε σχήμα καρδιάς και κόκκινο χρώμα. Είναι εξαιρετικό αφροδισιακό λόγω του ψευδαργύρου, που αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης και σπέρματος στ

Keywords
Αναζητήσεις
ερωτολογα ανδρων
Τυχαία Θέματα