Παιδικό Ωροσκόπιο από 6/8 έως 12/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...



ΚΡΙΟΣ


Βάζω νερό στο κρασί μου

Το κριαράκι σας αυτή την εβδομάδα, γίνεται πιο διεκδικητικό από ποτέ. Αυτό όμως που το ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα τα υπόλοιπα είναι να τραβήξει με όποιον τρόπο μπορεί, όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Αν του το αρνηθείτε αμέσως, τότε να είστε έτοιμοι για παράπονα που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές εντάσεις. Αν όμως φανείτε διαλλακτικοί και συζητήσετε μαζί του τη στάση του, τότε το πιο πιθανό είναι να βάλει νερό στο κρασί του.







ΤΑΥΡΟΣ


Δημιουργικά

ταλέντα και αυτοπεποίθηση

Aν πιστεύετε ότι το ταυράκι σας αρέσκεται μόνο στην καλοπέραση, τότε αυτή η εβδομάδα έρχεται για να σας διαψεύσει. Το μικρό σας θα βγάλει όλα του τα δημιουργικά ταλέντα. Αν το γράψετε σε κάποια αθλητική ομάδα, τότε θα δείτε την αυτοπεποίθηση του να ανθίζει και εκείνο να μετατρέπεται σε ένα αυτόνομο και δυνατό παιδάκι. Αν κάτι σας απασχολεί και θέλετε να το συζητήσετε μαζί του, μη διατάσετε καθώς θα είναι πολύ ανοιχτό στο διάλογο.






ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πάντα μπορούν να συμβούν

Όσο καλό προγραμματισμό κι αν κάνετε, το διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα έχει βαλθεί να σας τινάξει το πρόγραμμα στον αέρα και γιατί όχι να σας τρελάνει. Το κατά τα άλλα επικοινωνιακό παιδάκι σας, δεν θα ξέρει τι θέλει και θα αλλάζει γνώμη κάθε 5 λεπτά, με αποτέλεσμα αυτό να το κάνει κάποιες στιγμές αδιάλλακτο και κάποιες άλλες να σφύζει από εκνευρισμό. Οπλιστείτε με το μεγαλύτερό σας χαμόγελο και την πιο γλυκιά αγκαλιά.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί

Το καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα θα ξεχειλίζει από συναισθήματα. Πίσω όμως από την ζεστή αγκαλιά του, κρύβεται μια κτητικότητα που προκύπτει από τη μεγάλη του ανάγκη να περάσει χρόνο μαζί σας και να σας έχει όλη δική του. Από την άλλη, ο διάλογος μάλλον δεν θα βοηθήσει και πολύ, αφού το μικρό σας έχει μια ακατανίκητη γοητεία στην χρήση του λόγου, με αποτέλεσμα να είναι πολύ αποτελεσματικό στο να σας πείθει για τις απόψεις του.







ΛΕΩΝ

Ένα μυστικό αποκαλύπτεται

Αυτή η εβδομάδα αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να γράψετε το λιονταράκι σας κάποια ομάδα, αφού θα μπορέσει να ενταχθεί σε αυτή χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στον αέρα ισχυρής αυτοπεποίθησης που αποπνέει. Αν κάποια στιγμή το δείτε στεναχωρημένο, θα είναι επειδή κάποιος θα έχει προδώσει την εμπιστοσύνη του, αποκαλύπτοντας ένα σημαντικό μυστικό για εκείνο! Ένα φιλί, μπορεί να αποδειχτεί μαγικό.






ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πηγή θετικής ενέργειας

Το παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα θα έχει ανεβασμένη διάθεση και θα είναι π

Keywords
Τυχαία Θέματα