Παιδικό Ωροσκόπιο από 3/9 έως 9/9

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...



ΚΡΙΟΣ


Γεννημένος αρχηγός

Αυτή την εβδομάδα, το μικρό σας Κριαράκι είναι όλο ενθουσιασμό Ο κύριος λόγος είναι ότι βιάζεται να αρχίσει το σχολείο και να δει τους φίλους του. Παρ' όλο που δεν έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής, έχει μια αδυναμία. Έχει την τάση να τσακώνεται με τα' άλλα παιδάκια που δεν τον αναγνωρίζουν σαν τον αρχηγό στα παιχνίδια. Γι' αυτό καλό θα ήταν να τον γράψετε σε ένα ομαδικό άθλημα ή να του πάρετε παιχνίδια που ευνοούν τη συνεργασία.







ΤΑΥΡΟΣ


Δημιουργικότητα

και αυτοπεποίθηση

Το γλυκό και ταλαντούχο Ταυράκι σας, δείχνει αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερη αδυναμία σε ό, τι έχει να κάνει με κατασκευές. Όσο μεγαλύτερη η κατασκευή, τόσο πιο χαρούμενο θα είναι που θα μπορεί να κάθεται και να ασχολείται για ώρες. Παίξτε μαζί του και επιβραβεύστε τις προσπάθειες του. Θα δείτε πως ενισχύοντας την δημιουργικότητά του θα αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, όταν βρεθεί σε μια τάξη.






ΔΙΔΥΜΟΙ

Παιχνίδια με λεξούλες και αριθμούς

Το ευφυές Διδυμάκι σας, τρελαίνεται να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Γι' αυτό μην ξεχάσετε αυτή την εβδομάδα μαζί με τα σχολικά του να του αγοράστε και βιβλιαράκια με λεξούλες και αριθμούς. Αυτό θα το ενθουσιάσει και θα πέσει με τα μούτρα για να το κατακτήσει και εν συνεχεία να σας επιδείξει τις γοητευτικές του ικανότητες. Ταυτόχρονα όμως, θα σας βοηθήσει να το προετοιμάσετε με ευκολία για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια σφικτή αγκαλιά

Αυτή την εβδομάδα, ίσως παρατηρήσετε ότι το Καρκινάκι σας, είναι κολλημένο πάνω σας περισσότερο από ποτέ. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει καταλάβει εδώ και μέρες – αλλά αρνείται να το δεχθεί - ότι ήρθε η ώρα να αφήσει την ασφάλεια του σπιτιού. Είναι αρκετά συνεσταλμένο και η συνεύρεση με άγνωστα παιδάκια δεν είναι αυτό που ονειρεύεται. Ενθαρρύνετέ το να μοιραστεί τα παιχνίδια του με άλλα παιδάκια για να αποκτήσει πιο εύκολα φίλους.







ΛΕΩΝ

Θέλω να λάμπω

Το Λιονταράκι σας, αυτή την εβδομάδα, είναι από τα λίγα παιδάκια που χαμογελά απλά και μόνο στην ιδέα ότι σε λίγες μόνο ημέρες θα βρεθεί και πάλι στην αυλή του σχολείου του. Στο μυαλουδάκι του βλέπει τον εαυτό του στο κέντρο της παρέας και πολλά παιδάκια γύρω του. Αυτό βέβαια δεν είναι και πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Φροντίστε το ντύσιμό του να έχει κάτι ξεχωριστό, ώστε να καλύψετε την ανάγκη του για εντυπωσιασμό.






ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απόλυτη τάξη

Αν υπάρχει μια λέξη που τριγυρνά στο μυαλό του μικρού σας Παρθένου αυτή την εβδομάδα, είναι η «τάξη». Όταν βρίσκεται μέσα στο σπίτι, έχει την τάση να μαζεύει τα π

Keywords
Τυχαία Θέματα