Παιδικό Ωροσκόπιο από 29/10 έως 3/11

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...



ΚΡΙΟΣ


Κανείς δεν με καταλαβαίνει


Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από ένα κενό στην επικοινωνία μεταξύ του μικρού σας αγγέλου και όλων των υπολοίπων ανθρώπων που βρίσκονται γύρω του, με αποτέλεσμα να νοιώθει ότι δεν το καταλαβαίνει κανείς. Αυτό το κάνει να νοιώθει νευρικό και να φαίνεται απόμακρο. Η λύση είναι απλή: κάντε το να νοιώσει ενεργητικό και δημιουργικό. Αγοράστε του μια ολοκαίνουργια μπάλα

ποδοσφαίρου και να είναι σίγουροι ότι η Άρεια φύση του θα υπερισχύσει και θα ξεχάσει τα πάντα!








ΤΑΥΡΟΣ


Όλα κατόπιν συμφωνίας

Το πρακτικό σας Ταυράκι, παρά το νεαρό της ηλικίας του σας αποδεικνύει αυτή την εβδομάδα πως για να κάνει το οτιδήποτε προσπαθεί να εξασφαλίσει κάποιου είδους συμφωνία. Για να κάνει τα μαθήματά του, διαπραγματεύεται μια βόλτα στην παιδική χαρά, ένα καινούργιο παιχνίδι, ένα δεύτερο γλυκό μέσα στην ίδια ημέρα. Επειδή η φαντασία του είναι ατελείωτη και ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για το τι θα ζητήσει, επιστρατεύστε τη διπλωματία σας και προσπαθήστε να βάλετε λογικά όρια.







ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας μικρός διπλωμάτης

Αυτή η εβδομάδα, φέρνει στο προσκήνιο το ταλέντο της ευφράδειας και της διπλωματίας! Το Διδυμάκι σας είναι απόλυτα ικανό να αλλάξει γνώμη ακόμα και στον πιο δύσκολο άνθρωπο και να τον φέρει με τα νερά του. Το αξιοθαύμαστο είναι ότι εκείνος στο τέλος θα συμφωνήσει, χωρίς καν να έχει καταλάβει τι έχει γίνει. Βοηθήστε το να αξιοποιήσει το χάρισμα αυτό για καλό σκοπό και όχι για ίδιον όφελος. Θα δείτε πως με την κατανόηση και την καθοδήγησή σας, θα κάνει θαύματα.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κεντρίστε του τη φαντασία

Το συνεσταλμένο Καρκινάκι σας, αυτή την εβδομάδα, σας δείχνει με κάθε τρόπο πως για να λειτουργήσει καλύτερα, πρέπει ο τρόπος που του επικοινωνείτε κάτι να αγγίζει τον πλούσιο συναισθηματικό του κόσμο και να διεγείρει την φαντασία του. Κάθε τι πεζό και μηχανικό το απωθεί τελείως. Κάντε μια προσπάθεια να πάτε με τα νερά του και ποιος ξέρει, μπορεί τα αποτελέσματα που θα δείτε να σας εκπλήξουν πολύ ευχάριστα.








ΛΕΩΝ

Ακριβά γούστα και φινέτσα

Ο μικρός σας πρίγκιπας αυτή την εβδομάδα, έχει διάθεση ανανέωσης σε κάθε επίπεδο. Αν μπορούσε με μια μαγική κίνηση να αλλάξει το δωμάτιό του, να εμπλουτίσει την γκαρνταρόμπα του και να διπλασιάσει τα παιχνίδια του, τότε θα ήταν το πιο ευτυχισμένο παιδί στον κόσμο. Επειδή όμως μαγικά δεν υπάρχουν και οι καιροί είναι δύσκολοι, προσέξτε ιδιαίτερα γιατί τα ακριβά γούστα του, μπορεί να οδηγήσουν και την πιο ανθηρή τσέπη σε χρεοκοπία.







ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απασχολείστε το με μ

Keywords
Τυχαία Θέματα