Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο δίνονται έμφαση σε οικονομικά και συνάμα συναισθηματικά ζητήματα ενώ ο Ερμής με διάθεση bon viveur μπαίνει στον Τοξότη, προοιωνίζοντας επαφές και συζητήσεις επί παντός επιστητού. Με το «καλημέρα» συναντά τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο, πράγμα που σημαίνει ότι άλλα θα λένε οι άλλοι και άλλα θα ακούν τα αυτιά σας. Προσοχή πάντως, στις «πονηριές» και τις απομιμήσεις.


ΚΡΙΟΣ

«Οικονομικές ρυθμίσεις»

Με τη Σελήνη

στον 2ο ηλιακό οίκο νιώθετε ότι χρειάζεται να ασχοληθείτε με τη διαχείριση τόσο των οικονομικών σας όσο και των αισθηματικών σας. Θα επιδιώξετε να βάλετε και στους δύο τομείς μια τάξη ενώ θα κάνετε οικονομία δυνάμεων. Παράλληλα, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να βρείτε το δικό σας έτερο ήμισυ. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως αναβάλλετε μια μετακίνηση.


ΤΑΥΡΟΣ

«Αυτό πιστεύω»

Πιστοί και σταθεροί στις απόψεις σας, δεν κάνετε πίσω σε κάποιες θέσεις σας ενώ δείχνετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για δραστηριότητες που μπορούν να σας προσφέρουν προσωπική ικανοποίηση. Συνάμα, στο χώρο της εργασίας κάποια γεγονότα θα σας ωφελήσουν ενώ η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο άνετη. Ίσως κάνετε κάποια μετακίνηση για να συναντήσετε το σύντροφό σας. Οι γεννημένοι του 1977 θα φανείτε διεκδικητικοί σε οικονομικά ζητήματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Όλα για τον έρωτα»

Σήμερα, χαλαρώνετε και ρίχνετε τους ρυθμούς, επιδιώκοντας να βάλετε σε μια σειρά τα αισθηματικά σας που σας απασχολούν έντονα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον 5ο θα έχετε περισσότερη διάθεση για φλερτ αλλά συνάμα ίσως δημιουργηθούν κάποια διλήμματα. Μια συνεργασία απαιτεί προσοχή, καθώς μπορεί εσείς να παίρνετε αψήφιστα κάποιες διαφορές, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με την άλλη πλευρά. Οι γεννημένοι του 1982 θα κάνετε κάποιες επαγγελματικές επαφές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αγαπητοί και συμπαθείς»

Σταθερή αξία στη ζωή σας φαίνεται ότι αποτελούν οι φίλοι που είναι εκεί στα καλά και στα άσχημα. Σήμερα, θα βρεθείτε μαζί τους και πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα είτε για αγορές είτε για να τους περιποιηθείτε. Στον επαγγελματικό τομέα, νιώθετε να απειλείστε από τη στάση κάποιου επειδή τα πάει πολύ καλά με το αφεντικό ή τον προϊστάμενό σας. Οι γεννημένοι του 1985 θα αρνηθείτε ένα ταξίδι για οικονομικούς λόγους.


ΛΕΩΝ

«Με πυγμή»

Είστε αποφασιστικοί όσον αφορά στην καριέρα σας όμως δε θα πρέπει να δείξετε αδιαλλαξία σε προτάσεις, μόνο και μόνο επειδή προέρχονται από πρόσωπα που είστε προκατειλημμένοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό ευνοεί το φλερτ και τα ερωτικά ρομάντζα ενώ πολύ πιθανόν η διεκπεραίωση μιας υπόθεσης να γίνει με τη βοήθεια ενός γυναικείου πρόσωπου. Οι γεννημένοι του 1987 θα ξεκινήσετε ένα χόμπι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Σίγουροι»

Σήμερα, κατασταλάζετε σε κάποιες απόψεις και έτσι έχετε τη δυνατότητα να τις μεταφέρετε στους άλλους, χωρίς ιδιαίτερο

Keywords
Τυχαία Θέματα