Ο Άρης στον Τοξότη – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Στις 7/10 στις 6.21 το πρωί ώρα Ελλάδας, ο περιπετειώδης Άρης εισέρχεται στον τολμηρό Τοξότη, παραμένοντας έως τις 17/11 στις 5.37 το πρωί, που θα περάσει στον Αιγόκερω.

Το διάστημα της παραμονής του στο ζώδιο που κυβερνά ο Δίας, αποτελεί ευκαιρία διεύρυνσης των οριζόντων και διόγκωση της δράσης, σε μια σουρεαλιστική απόδραση από όλες τις μουχλιασμένες απέχθειες.

Από αυτή τη θέση ο Άρης

προτρέπει να περιπλανηθούμε με γρήγορο ρυθμό, ενθουσιασμό και αισιοδοξία, σαν ταξιδιώτες που ξεκινούν για το ταξίδι των ονείρων τους.

Αν ο υπερβολικός ενθουσιασμός επιδράσει δυσμενώς στην αντοχή μας, θα έχουμε την ανάμνηση μιας έστω πρόσκαιρης ταλάντευσης, που μας αποσπά από την καθημερινή λήθη.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με τον κυβερνήτη σας να βρίσκεται στον φιλικό σας Τοξότη και τον Δία να φλερτάρει το ζώδιό σας, αδιαφορείτε για κάθε πρόβλημα κοιτώντας μόνο μπροστά. Είστε έτοιμοι να απολαύσετε ένα πολύ ευχάριστο διάστημα, που δοκιμάζει τις αντοχές και το μέγεθος των επιθυμιών σας. Θα ήταν ιδανικό να ταξιδέψετε, να παρακολουθήσετε σεμινάρια, ή να ξεκινήσετε οτιδήποτε προάγει την πνευματική σας ανέλιξη. Ο ενθουσιασμός σας είναι άμετρος, αλλά τουλάχιστον αποφεύγετε τον ίλιγγο της νωθρότητας και της μεμψιμοιρίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έξαψη που αισθάνεστε με τον Άρη στον Τοξότη, ξεπερνά και την ομώνυμη ταινία που η γυναίκα αράχνη δελεάζει τον αφελή και παγιδευμένο από τις σεξουαλικές του ορμές δικηγόρο.

Θα ήταν προτιμότερο να δωροδοκήσετε την ανεβασμένη σας λίμπιντο, από το να τσακώνεστε διαρκώς για όσα σας χρωστούν και για όσα χρωστάτε. Ωστόσο σας δίνεται και η ευκαιρία να ρυθμίσετε οικονομικές και φορολογικές σας εκκρεμότητες την ημέρα, εκτονώνοντας τον εκνευρισμό σας το βράδυ. Χρήμα και sex πρωταγωνιστούν σε δύο ρόλους φωτιά. Προσοχή στα εγκαύματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη απέναντί σας και τον Δία στο ζώδιό σας, όλα μοιάζουν τρισδιάστατα και περισσότερο οι σχέσεις με αγαπημένους, συμβίες και συνεργάτες. Υπερβολικοί και λατρεμένοι, δημιουργείτε όλο αυτό το διάστημα υπερπαραγωγές, με κινήσεις γενναιοδωρίας και διάφορες στρατηγικές εντυπωσιασμού. Ωστόσο οι εντάσεις δεν θα λείψουν, σαν αποτέλεσμα του υπέρμετρου ενθουσιασμού σας που δυσκολεύεται να πείσει. Οι προθέσεις σας είναι καλοπροαίρετες, αλλά μην ζητάτε υποκλίσεις, γιατί θα απομείνετε με το χαμόγελο παγωμένο στα χείλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να διαψεύσετε όσους σας θεωρούν δυσκίνητους και αργούς σαν τα καβουράκια. Ο Άρης από τον Τοξότη σας ενεργοποιεί βγάζοντας τη διπλή δουλειά και κάνοντας τους άλλους να μονολογούν για το ανέλπιστο. Ψάχνετε ευκαιρίες, νέες δουλειές, ενώ παράλληλα ασχολείστε και με την υγεία σας. Γράφεστε επιτέλους στο γυμναστήριο και ακολουθείτε το περιβόητο διατροφικό πρόγραμμα. Κάνετε και ένα ετήσιο check – up και βγάζετε ασπροπρόσωπο τον εαυτό σας. Τελικά συνειδητοποιείτε πως η δράση έχει τη χάρη της και ικανοποιείστε με το παραπάνω.

ΛΕΩΝ

Είστε αναμφισβήτητα οι θριαμβευτές από αυτή τη διέλευση του Ά

Keywords
Τυχαία Θέματα