Μαρία Ηλιάκη-Από την κόλαση στον παράδεισο

Η ευαίσθητη και ειλικρινής παρουσία της μπροστά στις κάμερες, άγγιξε το κοινό

Καρκίνος των πρώτων ημερών, δοκιμάστηκε σκληρά από τις διελεύσεις του Ουρανού και του Πλούτωνα πάνω στον Ήλιο της κι ευελπιστεί πως το «show» των δύο «μεγάλων» του ζωδιακού δεν θα έχει και... encore! Όπως εκμυστηρεύτηκε και η ίδια στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», οι τελευταίοι μήνες ήταν από τους χειρότερους της ζωής της.

Όμως μετά από την απώλεια της μητέρας της και τις συναισθηματικές αναταράξεις, καλείται να κάνει μια νέα αρχή και

-αρχής γενομένης από τη φετινή σεζόν- οι προδιαγραφές της είναι κάτι παραπάνω από θετικές, αφού ο Δίας είναι διατεθειμένος να την ανεβάσει πολύ ψηλά, τόσο επαγγελματικά όσο και στην προσωπική της ζωή. Και τα πρώτα σημάδια άρχισαν ήδη να φαίνονται.

Η ευαίσθητη και ειλικρινής παρουσία της μπροστά στις κάμερες, άγγιξε το κοινό, κάτι που αποτυπώθηκε στο «Love and Hate», τη διαδικτυακή ψηφοφορία του gossip-tv.gr για τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, όπου για πρώτη φορά η Μαρία Ηλιάκη «φλερτάρει» με την κορυφή.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2014, πολλά είναι εκείνα που θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Μια δική της εκπομπή αλλά κι αυτό που για μια Καρκίνο είναι πάντα κορυφαίο -τα σκαλιά της εκκλησίας, δηλαδή- έχουν αρχίσει να αχνοφαίνονται στο βάθος του τούνελ!

Keywords
Τυχαία Θέματα