Η ζωή μετά το διαζύγιο ή το χωρισμό

Όσοι θέλετε να ξαναφτιάξετε την ζωή σας μετά από ένα διαζύγιο ή χωρισμό επικαλεστείτε τον Άγγελο Μουμιάχ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.



Σίγουρα η ζωή μετά από ένα χωρισμό δεν είναι καθόλου εύκολη και ιδιαίτερα αν έχετε ένα διαζύγιο στην πλάτη σας. Οι πιο πολλοί από εσάς νοιώθετε μια μεγάλη κούραση, ψυχική και σωματική κόπωση. Ο λόγος είναι ότι έχετε κάνει τον απολογισμό σας και έχετε δει ότι από την πλευρά σας έχετε δώσει τα πάντα και δεν έχετε εισπράξει ούτε ένα ευχαριστώ ή έστω μια μικρή αναγνώριση των προσπαθειών σας.

Αυτό τελικά γίνεται γιατί οι σχέσεις των ανθρώπων είναι τόσο περίεργες και δύσκολες που στο τέλος νοιώθουμε ξεζουμισμένοι και στραγγισμένοι. Το τέλος συνήθως δύσκολο και άδικο τουλάχιστον από την μια πλευρά. Δεν έχετε αναρωτηθεί όμως ποτέ γιατί σας έχει συμβεί αυτό. Δεν έχετε αναλάβει καθόλου τις ευθύνες σας και δεν έχετε μπει βαθειά στον εαυτόν σας για να αναγνωρίσετε την προσωπική σας ταυτότητα. Ό, τι και να συμβαίνει εσείς δεν το μοιράζεστε με τον/την σύντροφό σας και τελικά τα κρατάτε μέσα σας και μετατρέπονται σε θυμό ή πόνο. Καλό είναι πριν φτάσουμε στα άκρα να μοιραστούμε με το άλλο πρόσωπο τα συναισθήματά μας. Συνήθως η σχέση είναι η μητέρα μας και ο πατέρας μας αντίστοιχα και αμφότεροι. Δηλαδή όπου και να πάμε κουβαλάμε τους γονείς μας και πάνω σε αυτούς κτίζουμε ή παλάτια στην άμμο ή στέρεα σπίτια. Καλό είναι να αναγνωρίσετε τα δικά σας κομμάτια και να προσπαθήσετε να τα αλλάξετε για το καλό σας.

Ο Άγγελος Μουμιάχ είναι ο προστάτης όσων γεννήθηκαν από 16 έως 20 Μαρτίου

Το όνομά του σημαίνει το «πρόσωπο του Θεού που φανερώνει το τέλος και τον σκοπό όλων των πραγμάτων».

Όσοι έχετε γεννηθεί τις πιο κάτω ημερομηνίες, η ψυχή σας φέρνει τις συγκεκριμένες αγγελικές ιδιότητες.

Έχετε την δύναμη να βλέπετε στο βάθος των καταστάσεων γιατί έχετε δυνατό ένστικτο που σας προστατεύει. Είστε υπομονετικοί, συναισθηματικοί και γεμάτοι έλεος για τους γύρω σας. Βοηθάτε τους φτωχούς και τους κατατρεγμένους, χωρίς να ζητάτε ανταλλάγματα και δεν περιμένετε αναγνώριση. Ο Φύλακας Άγγελός σας σάς ανταμείβει λόγω της καλοσύνης σας και σας χαρίζει την ικανότητα να ξαναγεννηθείτε μέσα από τα συντρίμμια σας. Στο χείλος του γκρεμού φτάνετε αρκετές φορές αλλά ένα χέρι σας κρατάει με πολύ αγάπη την τελευταία στιγμή και σώνεστε. Για αυτό δε χρειάζεται να πέφτετε στην κατάθλιψη και στην απόγνωση αλλά ούτε και στην απαισιοδοξία γιατί δεν σας κάνει καθόλου καλό. Μέσα σας κουβαλάτε το πρόσωπο του Θεού που ολοκληρώνει τις υποθέσεις και αντιπροσωπεύει το τέλος του δρόμου σε όλες τις καταστάσεις. Καλό είναι να επικαλείστε τον Άγγελο, όταν εσείς δεν νοιώθετε καλά σε μια σχέση ή μετά από ένα χωρισμό ή διαζύγιο, όπου εκεί έχετε ανάγκη από στήριξη αλλά και επιθυμία η ζωή σας να προχωρήσει.

Αγαπημένε μου Άγγελε, όταν σε έχω στο μυαλό μου τίποτε δεν φοβάμαι. Έχω την τόλμη και την δύναμη να σηκώνω το ανάστημά μου και επειδή είμαι άκακος και αθώος όπως ένα μικρό ζ

Keywords
Τυχαία Θέματα