Η παιχνιδιάρα Αφροδίτη στους Διδύμους και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη μπαίνει από τις 9/5 στο ζώδιο των Διδύμων και θα μείνει μέχρι και τις 2/6

Η παιχνιδιάρα πεταλούδα, Αφροδίτη στους Διδύμους, έρχεται την κατάλληλη ώρα στον ζωδιακό σαν μια νότα δροσιάς για να μας ξεκουράσει από την εποχή της βαρύτητας, του καθήκοντος και της υπερβολικής αξιοπρέπειας.

Μπορεί να μην είναι παραδοσιακά στην καλύτερη θέση για την Αφροδίτη αλλά τουλάχιστον θα ξελαφρώσει πολύ κόσμο από τα βαριά καθήκοντα και με τον τρόπο της θα ανοίξει δρόμους πιο επικοινωνιακούς, αφού θα μας απελευθερώσει από

την απολυτότητα. Το σύμπαν τελικά ξέρει τι θα πρέπει να στροβιλίζεται πάνω από τα κεφάλια μας σαν ενέργεια και την κατάλληλη ώρα το στέλνει. Η Αφροδίτη μπαίνει από τις 9/5 στο ζώδιο των Διδύμων και θα μείνει μέχρι και τις 2/6, οπότε ας αφήσουμε να βγει το παιδί από μέσα μας.

Θα επηρεάσει θετικά πρωτίστως τους Διδύμους και μετά ακολουθούν οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Μια νότα δροσιάς και νεανικότητας θα σας φέρει η Αφροδίτη, αφού θα ανοίξει τον δρόμο της επικοινωνίας που μέχρι τώρα μπορεί να ήταν κλειστός. Ίσως και με έναν τρόπο να σας απαλλάξει και από την ζήλεια ή την κτητικότητα με την οποία διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας. Ευκαιρίες για ταξίδια και επαγγελματικά ανοίγματα θα συμπληρώσουν το πάζλ της νέας ενέργειας. Σίγουρα θα σας φέρει νέες γνωριμίες με ένα πιο εύκολο και άνετο τρόπο. Η επαφή με ένα πρόσωπο που ζει ή δουλεύει στο εξωτερικό θα σας ενθουσιάσει. Η επαναφορά ενός Ζυγού θα είναι πλέον πιο εύκολη. Εσείς πρέπει να αποφασίσετε αν αντέχετε το σκαμπανέβασμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είστε σίγουρα και περισσότερο άνετοι, ευχάριστοι και ευέλικτοι στις συναλλαγές σας. Τον εαυτό σας δεν θα το βάζετε στο βάθρο της απολυτότητας γιατί θα διαπραγματεύεστε πιο εύκολα και πιο απλά όλες σας τις σχέσεις. Επειδή γενικά σαν άτομα είστε πολύ έντιμοι αλλά και αγύριστα κεφάλια ίσως να σας βοηθήσει αν δείτε μια σχέση που σας ενδιαφέρει πιο ανάλαφρα. Μπορεί να μην βρίσκετε στην τρέχουσα κατάσταση τις αξίες που εσείς θέλετε αλλά αυτά πάντα τα κουβαλάτε μέσα σας οπότε μην αγχώνεστε. Όταν είναι κάτι που έχετε κατακτήσει τίποτε δεν χάνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ανασάνετε κατά πολύ. Εκείνη η ενέργεια που μπορεί να σας είχε μπλοκάρει και μερικοί από εσάς να είχατε απομονωθεί τελείως, τώρα σιγά-σιγά σας δείχνει τον δρόμο της εξόδου. Ό, τι κάνατε τελείωσε. Ξεκινάει μια άλλη σχέση με τον εαυτό σας που εδώ θα χρειαστεί να του δώσετε πολλά πράγματα και πάνω από όλα την προσωπική σας ελευθερία σε κινήσεις, αποφάσεις και σε λόγο. Είναι καλό να εστιάσετε στην εικόνα σας γιατί από αυτό θα αντλήσετε μεγαλύτερη δύναμη. Η επαφή με Τοξότη θα βελτιωθεί και ίσως να συζήσετε και για μια συνεργασία. Ζυγός και Υδροχόος θα είναι πιο κοντά σας. Αποφύγετε τα μπερδέματα και φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με Παρθένο και Ιχθύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ αλλάζει κάπως το τοπίο και από εκεί που είστε στα μέσα και στα έξω κατά κάποιο τρόπο θα κλειστείτε μέσα για να κάνετε από εκεί τις επικοινωνίες σας. Δηλαδή θα είστε ανοικτοί στις γνωριμίες αλλά θα τις κρατάτε πολύ κρυφές. Επειδή γενικά είναι καλό μερικές φορές να ξαλαφρώνετε, μην ενδώσετε σε συμπεριφορές επιπολαιότητας. Αν δεν έχετε πάρει απόφαση για κάτι καλό, να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να πάρετε αποστάσεις παρά να πληγώσετε και να πληγωθείτε. Μια κρυφή σχέση που ίσως να είναι Δίδυμος ή Τοξότης θα σας απασχολήσει. Μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική εύνοια στο θέμα δουλειάς ή σε ένα οικονομικό θέμα. Όσο εμπιστεύεστε τόσο περισσότερο θα γίνονται όμορφα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Είστε γενικά οι ευνοούμενοι από αυτή την διέλευση γιατί τα πάντα θα γίνουν πιο ανάλαφρα. Η επικοινωνία με φίλους και γνωστούς θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από θέσεις απόλυτες και σταθερές, οι οποίες σας προσδίδουν ένα γόητρο αλλά δεν σας προοδεύουν καθόλου. Νέοι φίλοι και καινούργια ενδιαφέροντα που θα αναπτύξουν περισσότερο τα ταλέντα σας μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Βέβαια οι αρχηγοί είστε εσείς του εαυτού σας και όσο πιο πολύ τον καθοδηγείτε σε μια πιο απελευθερωμένη πολιτική τόσο πιο πολύ θα ανοίγεστε και θα γίνονται και περισσότερα πράγματα. Η προσωπική σας σχέση θα βελτιωθεί και θα κάνετε πολλά νέα επαγγελματικά άλματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινάει μια περίοδος που θα την χαρακτηρίζατε επιεικώς μέσα σας πολύ επιπόλαιη και μπορεί να μην παίρνετε κατά την γνώμη σας τα εχέγγυα τα κοινωνικά ή ακόμα από το feed back των σχέσεων σας την ευχαρίστηση που θα σας κάνει ασφαλείς. Αλλά είναι μια νέα περίοδος και έτσι πρέπει να το δείτε που θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε και να επενδύσετε πάνω σε πιο ανάλαφρες αξίες ή γνωριμίες οι οποίες θα έχουν την ελαφρότητα αλλά συγχρόνως δεν θα σας κουράζουν. Πάνω σε αυτή την φάση μπορεί να μπερδευτείτε λίγο και να παραβιάσετε τις αρχές σας γιατί θέλετε να είστε σταθεροί μέσα στην σχέση σας αλλά εδώ σας παρουσιάζονται οι ευκαιρίες για να παίξετε έστω και επικοινωνιακά. Οι ελεύθεροι κυρίως θα βρεθείτε σε δίλημμα δύο ατόμων. Καλό είναι να αφήσετε τον εαυτό σας πιο ανεξάρτητο να επιλέξει και αν θέλετε και να ξεκουραστεί. Η γνωριμία με Δίδυμο ή Τοξότη θα είναι πιο εύκολη αλλά θα πρέπει να περάσει μετά από πολλά τεστ για να δείτε αν τελικά σας ταιριάζει.

ΖΥΓΟΣ

Μπαίνετε σε πολύ καλύτερη φάση. Δεν θα χρειαστεί πλέον να κάνετε τόσο πολλούς συμβιβασμούς έξω από τον εαυτό σας και τα δικά σας μέτρα. Σίγουρα θα είναι μια εποχή που θα περάσετε πολύ καλύτερα και θα αναζητήσετε κατά κάποιο τρόπο την ποιοτική επαφή και την επικοινωνία. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι θέλετε αλήθεια και δεν σας αρέσει πλέον η κοροϊδία ούτε του εαυτού σας αλλά ούτε και του άλλου προσώπου. Η σχέση με έναν Δίδυμο θα εξελιχτεί περισσότερο και θα μπει επιτέλους στην τελική ευθεία. Επειδή θα έχετε μια τάση να αγαπάτε την γνώση και την πληροφορία γενικώς θα είναι η εποχή που θα μάθετε πολλά νέα πράγματα αλλά και εσείς οι ίδιοι θα είστε πιο ανοικτοί σε οτιδήποτε καινούργιο. Θα έχετε μια επιτυχία στις σπουδές και θα κατακτήσετε πιο εύκολα έναν στόχο που θέλετε. Ευνοούνται οι σχέσεις με Κριό, Δίδυμο, Λέοντα, Τοξότη και Υδροχόο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η ώρα που θα γίνετε αναγκαστικά πιο κοινωνικοί, Ότι σας φαίνεται πιο ανάλαφρο και εύκολο μερικές φορές το απωθείτε σαν κάτι ανώριμο και όχι κοντινό στην δική σας ψυχοσύνθεση. Όμως τελικά αυτό έχετε ανάγκη και όσο και αν δεν το παραδέχεστε χρειάζεστε μεγαλύτερη ελαφρότητα για να μπορέσετε να προσεγγίσετε τον μυστηριώδη και γοητευτικό εαυτό σας. Όσο πιο πολύ ελαφραίνετε τόσο πιο πολύ πλησιάζετε την αλήθεια σας. Τολμήστε το λοιπόν και κάντε ανοίγματα επικοινωνιακά για να έχετε την χαρά και την άνεση στην ζωή σας. Σταματήστε το κοντρόλ γιατί δεν βγαίνει πουθενά. Η σεξουαλικότητα σας δεν χάνεται αν γίνετε πιο ανοικτοί στην επικοινωνία, αντίθετα κατοχυρώνεστε περισσότερο. Ένας Δίδυμος σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο. Αυτός έχει το χάρισμα να σας ξεκλειδώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίγεστε παραπάνω και σε όποιο τομέα είχατε αμφιβολίες ότι δεν θα προοδεύσετε τώρα σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να κάνετε πράγματα που ίσως οι συνθήκες να σας κόλλαγαν. Μια νέα συνεργασία μπορεί να ξεκινήσει και να σας φέρει ευκαιρίες σε συνδυασμό με άλλα άτομα. Το παιχνίδι είναι στο χέρι σας, αρκεί να θέλετε να κάνετε πράγματα. Ο γάμος σας γενικά και η στενή σας σχέση κατά εποχές περνάει μεγάλες διακυμάνσεις λόγω του χαρακτήρα σας και δεν είναι απαραίτητο να είστε άπιστοι. Απλά μερικές φορές νιώθετε ότι πνίγεστε και εκεί επαναστατείτε. Τώρα ίσως να βρεθεί μεγαλύτερη ευκαιρία να μιλήσετε πιο ανοικτά και να βρεθούν ευκαιρίες να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον. Οι ελεύθεροι σίγουρα θα έχετε μπόλικες προτάσεις γιατί θα εκπέμπετε γοητεία και επικοινωνιακό χάρισμα. Αποφύγετε τις υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπαίνετε σε μια φάση που όλα θα έχουν μεγαλύτερη διαφάνεια και μπορεί να ειπωθούν αλήθειες που ίσως να σας ενοχλήσουν. Μπορεί να βλέπετε τον σύντροφό σας ότι είναι επιπόλαιος ή δεν είναι και πολύ κοντά σας. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο να είναι αληθινό, απλά εσείς οτιδήποτε σχετίζεται με άνοιγμα και επικοινωνία μερικές φορές δεν το θεωρείτε καλό. Ενώ χρειάζεστε και εσείς μια νέα δόση από χαρά και ελαφρότητα μπορεί να μην είστε ακόμα έτοιμοι να δεχτείτε πράγματα τα οποία κατά την γνώμη σας σάς αποσυντονίζουν και σας κάνουν ανώριμους. Αν γίνετε και πάλι παιδιά θα κερδίσετε πολλά πράγματα γιατί θα έχετε την ευχέρεια προσέγγισης νέων ατόμων που δεν υπήρχαν καν στην ζωή σας. Η γνωριμία με έναν Δίδυμο ή Τοξότη μπορεί να σας βγάλει πολύ μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας κάνει πολύ καλό αυτή την περίοδο που θα ανοίξετε και θα ξεφύγετε από τα στενά πλαίσια που είχατε ας το πούμε για χάρη της ποιότητας ταλαιπωρηθεί. Είναι αναγκαίο πλέον να περάσετε και λίγο καλά γιατί το έχετε μεγάλη ανάγκη. Γενικά όταν μετακινείστε από την απολυτότητα όλα τα άλλα έρχονται από μόνα τους χωρίς εσείς να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο. Τώρα σίγουρα επειδή εσείς θα γίνετε πιο διπλωμάτες, επικοινωνιακοί και ανοιχτοί και θα σας έρθει κάτι που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό, χωρίς κόπο, αβίαστα. Η σχέση με έναν Δίδυμο ή Ζυγό θα βελτιωθεί αρκετά και η επαφή με τον Τοξότη θα απογειωθεί. Στο χέρι σας είναι να περάσετε καλά και να κάνετε ακόμα και πολύ κατά την γνώμη σας παιδικές συζητήσεις ή επαφές αφού αυτό σας κάνει να νιώθετε και πάλι μικρά παιδιά και που και που το έχετε ανάγκη. Για αυτό το φλερτ είναι απαραίτητο και μπορεί να είναι και ένα είδος θεραπείας από την απολυτότητα. Θα πάρετε χαρά από την είδηση ενός μωρού.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθετε ότι θέλετε να γίνετε κατά κάποιο τρόπο πιο ανάλαφροι αλλά μέσα σε αυτό μπορεί να μπερδευτείτε και να μην ξέρετε τι θα πρέπει να κάνετε αν έχετε το δίλλημα των δυο σχέσεων. Το σίγουρο είναι ότι μια σας πηγαίνει. Πάντα η μια σχέση είναι η αλήθεια μας που δεν έχουμε ανακαλύψει και η άλλη η ψευδαίσθηση. Και τώρα εδώ θα προσπαθήσετε να καταλάβετε ποια από τις δυο είναι για σας. Δεν είναι και πολύ δύσκολο αλλά χρειάζεται το χέρι στην καρδιά για να αποφασίσετε. Έτσι, απλά δεν μπορείτε. Τέλος πάντως επειδή θα νιώθετε ότι μπορείτε να παίζετε σε πολλά ταμπλό μπορεί να γίνετε για ένα διάστημα άπιστοι. Για αυτό πατήστε καλά στα πόδια σας πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Παρθένο ή Τοξότη θα είναι πιο δύσκολο να αποφασίσετε.

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σας, πατήστε εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα