Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 28/10 έως 3/11 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη



ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Οκτώβρη πραγματοποιείται το βράδυ της Δευτέρας στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου που επηρεάζει τα οικονομικά σας, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο. Λάβετε τα μέτρα σας και κάντε μια συνετή διαχείριση, προκειμένου να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τυχόν αντίξοες καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να μην πάρετε δάνειο αυτές τις μέρες γιατί μπορεί να δυσκολευτείτε να το ξεχρεώσετε. Επίσης, δεν αποκλείεται να είστε

πιο αγχωμένοι λόγω ανασφαλειών. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος απαιτεί συγκρότηση και πολλή δουλειά.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, το ένατο ηλιακό σας σπίτι και σας ευνοεί για να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες με το εξωτερικό, με ανώτερες σπουδές, με το εμπόριο. Ωστόσο, μέχρι την Τετάρτη θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη που χρήζει προσοχής γιατί μπορεί να χαθεί εντελώς ο ορθολογισμός σας.

Κρατάμε το καλό: Την Κυριακή η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό και ρίχνει φως στις σχέσεις, τις συνεργασίες, τις επαφές σας. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις, ιδιαίτερα στην προσωπική σας ζωή γιατί τώρα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γεφυρώσετε τις αποστάσεις και να ανακτήσετε το θετικό κλίμα στη σχέση σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το βράδυ της Δευτέρας στον άξονά σας, με τη Σελήνη να δεσπόζει στο ζώδιό σας, σας δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα. Η παρουσία του Κρόνου στο πλανητικό σκηνικό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα γι αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις διαπραγματεύσεις σας και, γενικότερα, στις σχέσεις σας. Αν νιώσετε πιεσμένοι ή συμβούν καταστάσεις που θα σας κάνουν να νιώθετε ανασφαλείς, είναι προτιμότερο να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να κάνετε την ενδοσκόπησή σας για να βρείτε τα πιθανά λάθη σας και να τα αναθεωρήσετε.

Προσέχετε για να έχετε: Η Αφροδίτη μπαίνει στο Ζυγό και πραγματοποιεί μία όψη 150 μοιρών με τον Ποσειδώνα, γεγονός που μπορεί να σας κάνει ευάλωτους σε απάτες, αυταπάτες, ψευδαισθήσεις. Καλό θα ήταν να θυμάστε ότι κάθε τι που λάμπει δεν είναι χρυσός...

Κρατάμε το καλό: Αν αξιοποιήσετε τις αρετές του Κρόνου που είναι η συγκρότηση, η σύνεση, η υπομονή, η επιμονή και η εργατικότητα, μακροπρόθεσμα θα βγείτε κερδισμένοι και θα ευγνωμονείτε το Σύμπαν για τις πιέσεις που δέχεστε σήμερα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που θα φωτίσει τον ουρανό το βράδυ της Δευτέρας, θα λάβει χώρα στον άξονα έκτου – δωδεκάτου σας, γεγονός που θα σας προκαλέσει εντάσεις στο χώρο της δουλειάς. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο πιεστική καθώς θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες, ενδεχόμενα περισσότερες απ' όσες μπορείτε να σηκώσετε. Φροντίστε να τρέφεστε πιο υγιεινά και να μην κόβετε ώρες από τον ύπνο σας γιατί θα χάνετε πολλή ενέργεια και θα πρέπει να την αναπληρώνετε.

Προσέχετε για να έχετε: Μην ανακατεύεστε σε κουτσομπολιά και, γενικότερα, αποφύγετε τις ιντριγκαδόρικες καταστάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να βλάψουν την εικόν

Keywords
Τυχαία Θέματα