Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 22/4 έως 28/4 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη


ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα οργιάσει αυτή την εβδομάδα καθώς η σύνοδός του με τον Ουρανό και το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τις συζητήσεις που θα κάνετε, ιδιαίτερα στο χώρο της καριέρας σας. Η ψυχραιμία που συνήθως δεν ανήκει στη γκάμα των προτερημάτων σας, πρέπει να πάρει μια εξέχουσα θέση στις πιθανές αντιδράσεις σας γιατί αυξάνονται κατακόρυφα τα ποσοστά να μετατραπείτε σε μαινόμενα Κριάρια και να χάσετε το δίκιο σας στις διαπραγματεύσεις.

Προσέχετε

για να έχετε: Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τα σημαντικά ραντεβού αυτή την εβδομάδα. Επίσης, αποφύγετε τις συζητήσεις στη δουλειά, ιδιαίτερα αν αφορούν σε νέες συμβάσεις ή καινούργιο εργασιακό καθεστώς γιατί είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσετε να ελέγξετε τα νεύρα σας και να κάνετε μοιραία λάθη.

Κρατάμε το καλό: Τα τρίγωνα του Ήλιου με τον Άρη και τον Πλούτωνα είναι θετικά για τα οικονομικά σας, για να βρείτε μια νέα πηγή πόρων και για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα τρίγωνα του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σας, με τον Πλούτωνα και τον Άρη, είναι καθοριστικής σημασίας για εσάς καθώς θα νιώθετε και θα είστε πιο αισιόδοξοι, πιο δημιουργικοί, πιο ικανοί να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας και να τις πραγματώσετε. Οι μέρες είναι καταπληκτικές για τους καλλιτέχνες του ζωδίου σας ή όσους θέλετε να αξιοποιήσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.

Αξιοποιείστε αυτές τις μέρες για να διασκεδάσετε, να εστιαστείτε στις ερωτικές σας σχέσεις και να αναζωπυρώσετε τα πάθη σας, να ερωτευτείτε, να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Ερμή στον Κριό, το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, να σχηματίζει όψεις έντασης με Ουρανό και Πλούτωνα, καλό θα ήταν να φυλάτε τα νώτα σας, να μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους και να είστε προετοιμασμένοι για αθέμιτο ανταγωνισμό και για «λόγια» πίσω από την πλάτη σας.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες, να κάνετε σημαντικές επαφές, να συζητήσετε για ένα σχέδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που χρήζει της προσοχής σας καθώς μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε μία ήρεμη στάση, να μην «επιταχύνετε», να μη δρομολογήσετε τώρα μια σημαντική κίνηση. Μην προσπαθήσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας τώρα και μην κάνετε καμία ενέργεια που θα μπορούσε να βλάψει τις σχέσεις σας με φίλους. Να θυμάστε ότι αυτή την εβδομάδα θα βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο και δεν θα έχετε σώας τας φρένας με αποτέλεσμα να χάνετε την ψυχραιμία σας.

Προσέχετε για να έχετε: Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που μπορεί να σας βλάψουν είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Κρατάμε το καλό: Τα τρίγωνα Ήλιου, Άρη και Πλούτωνα πραγματοποιούνται σε οίκους που σχετίζονται με την ψυχολογία σας, τη διάθεσή σας, την εσωτερικότ

Keywords
Τυχαία Θέματα