Demi Moore: Η πρώτη εμφάνιση μετά την έξοδό της από την κλινική

Αποφασισμένη να κάνει μια νέα αρχή

Από το Νοέμβριο που ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον σύζυγό της για επτά χρόνια, Ashton Kutcher, η Demi Moore αντιμετώπισε τους προσωπικούς της δαίμονες: ήρθε αντιμέτωπη με τον νευρικό κλονισμό και την σωματική κατάρρευση και απομονώθηκε σε κλινική για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, μεταφορικά

και κυριολεκτικά. Τον Μάρτιο, η ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι της στο Los Angeles, κρατώντας χαμηλό προφίλ και προσπαθώντας να δει τι θα κάνει στη ζωή και τα επαγγελματικά της.

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση έκανε την Τρίτη το βράδυ σε ένα πριβέ πάρτυ στο Beverly Hills, για να στηρίξει την καλή της φίλη, παρουσιάστρια Amanda De Cadenet, όπως διαβάσαμε στο people.com. To πάρτυ διοργάνωσε η Managing Editor του περιοδικού InStyle, Ariel Foxman, για να γιορτάσουν το νέο talk show της De Cadenet που θα βγει στον αέρα στις 26 Απριλίου, στο οποίο παραγωγός είναι η Demi Moore

«Οι συζητήσεις που κάνουμε εγώ και η Demi καθημερινά, αντικατοπτρίζουν τα θέματα του show», είπε η De Cadenet, στο περιοδικό People. «To concept αφορά τις γυναίκες που υποστηρίζουν η μία την άλλη και ήταν υπέροχο να δουλεύω μαζί της». 

Πριν την εμφάνισή της στο πάρτυ, και μετά από τρεις μήνες απουσίας στο Twitter, η Moore έκανε και εκεί comeback το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, κρατώντας ακόμα το λογαριασμό της ως @mrskutcher και ανεβάζοντας μια φωτογραφία της. Την Τρίτη όμως έγραψε ένα tweet, χαρακτηριστικό της διάθεσής της: «Ωρα να αλλάξω το username στο twitter... τι προτείνετε;». 

Και όλα αρχίζουν ξανά, για την Demi... 

Keywords
Τυχαία Θέματα