Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 26/8 έως 1/9 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη



ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα καλά θα κάνετε να εστιάσετε στην καθημερινότητά σας, να υιοθετήσετε τις συνήθειες που θα την κάνουν καλύτερη, να ρίξετε το βάρος στη δουλειά σας, να οργανωθείτε, να φτιάξετε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και να είστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων υπογραμμίζει την αναγκαιότητα να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό όχι μόνο στη δουλειά αλλά και στον τομέα της υγείας σας.

Μάλλον πρέπει να βάλετε λίγη άσκηση και σαφώς καλύτερη διατροφή στην καθημερινότητά σας.

Προσέχετε για να έχετε: Το Σάββατο ο Ερμής μπαίνει στην Παρθένο και σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Είναι προτιμότερο να μην κάνετε κάποια σημαντική κίνηση στη δουλειά και να μην πάρετε αποφάσεις για αλλαγές ή να μην αναλάβετε ευθύνες στις οποίες δεν θα μπορέσετε να φανείτε συνεπείς.

Κρατάμε το καλό: Ο Άρης που βρίσκεται στο Σκορπιό ανεβάζει τη λίμπιντό σας και υπόσχεται νέες περιπέτειες έρωτα και πάθους...

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα στρέψει την προσοχή σας στις ερωτικές σας υποθέσεις. Εκτός από το γεγονός ότι θα είστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και ευάλωτοι στις αντιδράσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει, αρκετοί θα αναγκαστείτε να δώσετε κάποιες λύσεις ή εξηγήσεις που ίσως να είναι κάπως δύσπεπτες αλλά τελικά θα αποβούν λυτρωτικές. Παράλληλα, η Πανσέληνος θα σας εξωθήσει στο να εστιαστείτε στις φιλίες, στις συλλογικές σας δραστηριότητες, στους στόχους και στα δημιουργικά σας επιτεύγματα.

Ο Ερμής μπαίνει στην Παρθένο το Σάββατο και θα είναι βοηθητικός για να πάρετε αποφάσεις σχετικές με τα αισθηματικά και τα παιδιά σας ενώ θα σας δίνει δημιουργικές εμπνεύσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης βρίσκεται στο Σκορπιό, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Δεν αποκλείονται οι αντιπαραθέσεις, οι εντάσεις, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές γι αυτό προσπαθήστε να βάζετε κατά μέρος τον εγωισμό σας.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Ήλιου, από το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, με τον Πλούτωνα θα αξιοποιηθεί δεόντως αν φροντίσετε να ικανοποιήσετε τα πάθη σας...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, φαίνεται ότι θα σας βγάλει οριστικά και αρκετούς απότομα από το καλοκαιρινό κλίμα και θα σας ρίξει στις ευθύνες. Οικογένεια και καριέρα μπαίνουν στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σας με αυξημένες υποχρεώσεις και τα άγχη που συνεπάγονται.

Ο Ερμής μπαίνει κι αυτός στην Παρθένο από την 1η Σεπτεμβρίου και θα σας κάνει πιο αναλυτικούς, πιθανώς και πιο επικριτικούς. Ωστόσο, θα είστε αρκετά διαυγείς για να πάρετε αποφάσεις σχετικές με την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία και την καριέρα σας.

Προσέχετε για να έχετε: Παράλληλα, ο Άρης από το έκτο ηλιακό σας σπίτι «δηλώνει» ότι θα έχετε πολλές αγγαρείες, δουλειές και εντάσεις που θα σας αποδυναμώνουν ενεργειακά γι αυτό πρέπει να ξεκουράζεστε περισσότερο και να τρέ

Keywords
Τυχαία Θέματα