Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου


Γενικό προφίλ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα «φτιάχνει» ατμόσφαιρα, ενώ η έμπνευση και η ερωτική σαγήνη είναι πανταχού παρούσες. Ο αισθησιασμός, ο ρομαντισμός και η απάλειψη των εντάσεων, σας κάνουν να νοιώθετε καλύτερα ακόμη κι αν ...ζείτε ένα ψέμα! Από την άλλη πλευρά, το πέρασμα της Σελήνης από το «χαλαρό» ζώδιο του Τοξότη στον αυστηρό Αιγόκερω, δείχνει τη μεταστροφή της επιθυμίας για χαρά και παρεΐστικο κλίμα σε ανάγκη για ρεαλισμό και προσεκτικό σχεδιασμό.

ΚΡΙΟΣ

«Ευτυχισμένοι με απλά πράγματα»

Ξεκινάτε

τη μέρα σας με θετική διάθεση και όρεξη για επαφές και συζητήσεις που σας ταξιδεύουν. Από το απόγευμα, αρχίζετε να οργανώνετε τα πράγματα και να μπαίνετε στη διαδικασία να ελέγξετε θέματα που για εσάς είναι σημαντικά. Μια ερωτική επιθυμία μπορεί να γίνει πραγματικότητα και εσείς να νιώσετε απέραντη ευτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

«Δημιουργική διάθεση »

Η λογική μέχρι το μεσημέρι κοιμάται και τον έλεγχο έχει η επιθυμία για έρωτα και χαρά. Με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω εστιάζεστε σε ρεαλιστικούς στόχους και επιδιώκετε να βάλετε σε μια τάξη τη ζωή και τις επαφές σας. Από την άλλη, το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σας δίνει την ευκαιρία να συνάψετε μια συμφωνία ή σχέση που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Και λίγο εγκράτεια»

Μέχρι αργά το μεσημέρι όλα στρέφονται γύρω από τις σχέσεις σας και τις επαφές σας με τους άλλους. Από εκεί και έπειτα, κοιτάζετε με μεγαλύτερη προσοχή κάποιες «κρυφές» σας υποθέσεις ενώ θα αρνηθείτε τον έλεγχο και τον περιορισμό. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να αποτελέσει μια ευτυχή αστρολογική συγκυρία για επαγγελματικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Δεν ξεχνάτε»

Πολλοί από εσάς θα δείτε την αισθηματική σας ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο ενώ άλλοι θα ωφεληθείτε μέσα από εξελίξεις που συνδέονται με την καριέρα και αποφάσεις επιφανών προσώπων. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών από το απόγευμα θα τα εξετάσετε με μεγαλύτερη σοβαρότητα ενώ ίσως κάποια άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θελήσουν να σας συμβουλέψουν.

ΛΕΩΝ

«Ευτυχής αναμονή»

Μέχρι το μεσημέρι ζείτε στον κόσμο της διασκέδασης, της χαράς και του φλερτ ενώ κάποιες πρωτοβουλίες ίσως έχουν θετικό αντίκτυπο και στην ψυχολογία σας και στα οικονομικά σας. Θέματα που σχετίζονται με την υγεία και την καθημερινότητα θα σας βάλουν στη διαδικασία, αν ακολουθήσετε κάποιους κανόνες ή να επιστρέψετε σε ένα πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Θα μάθετε από την εμπειρία των άλλων»

Μέχρι και το μεσημέρι τα δίνετε όλα, μαγειρεύετε, στρώνετε το τραπέζι και υποδέχεστε τους πληθωρικούς και χαρούμενους επισκέπτες σας. Από το απόγευμα, οργανώνετε ευχάριστες εξόδους, ευχαριστιέστε την παρέα μεγαλύτερων ανθρώπων και στις απολαύσεις ακολουθείτε το ρητό «παν μέτρο άριστον». Μια κίνηση ενός φίλου μπορεί να σας εντυπωσιάσει.

ΖΥΓΟΣ

«Περιμένοντας το καλύτερο»

Μετά από ένα πρωινό γεμάτο τηλεφωνήμα

Keywords
Τυχαία Θέματα