Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2014: Υδροχόος

Οι αλλαγές διαδέχονται η μια την άλλη και σας κάνουν να νοιώθετε μετέωροι. Όμως μην φοβάστε, εκμεταλλευτείτε τις καινούργιες καταστάσεις και δεν θα χάσετε.

Υδροχόος

Κάρτα XVIII Σελήνη

Αστάθεια και μπερδέματα

Γενικά: Το 2014 πολλοί από εσάς θα νοιώσετε την ανάγκη να εξερευνήσετε τα βάθη της ψυχής σας. Εκεί θα βρείτε τις ρίζες των ανασφαλειών και των φόβων σας. Προσπαθήστε να μην κουκουλώσετε ότι έρθει στην επιφάνεια, αλλά να το αντιμετωπίσετε. Ένα αγαπημένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να κάνετε τα κατάλληλα βήματα. Εμπιστευτείτε το.

Αισθηματικά: Έμπνευση, φαντασία

και χρώμα στη ζωή σας για όσο διάστημα υπάρχει το όνειρο. Οι δεσμευμένοι τρέφετε δυνατά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο, αλλά οι πολλές υποχρεώσεις σας, έχουν δημιουργήσει ρωγμές στη σχέση. Οι αδέσμευτοι κάνετε μια σχέση με ένα άτομο που ενώ δείχνει ερωτευμένο, αυτά που λέει έρχονται σε αντίθεση με όσα κάνει.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στον επαγγελματικό τομέα, οι αλλαγές που διαδέχονται η μια την άλλη σας κάνουν να νοιώθετε μετέωροι. Αντί να φοβάστε όμως σκεφτείτε πως θα εκμεταλλευτείτε τις καινούργιες καταστάσεις και δεν θα χάσετε. Στον οικονομικό τομέα, επικρατεί αστάθεια που σας δημιουργεί ένταση και άγχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα