Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2014: Σκορπιός

Μακροχρόνια συναισθήματα ή επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια το 2014. Νοιώθετε ότι τίποτα δεν σας ικανοποιεί, χωρίς να ξέρετε γιατί.

Σκορπιός

Κάρτα XV Διάβολος

Η ακαταμάχητη γοητεία του πειρασμού

Γενικά: Το 2014 διανύετε μια περίοδο που μακροχρόνια συναισθήματα ή επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια. Μπορεί ακόμα να νοιώθετε ότι τίποτα δεν σας ικανοποιεί χωρίς να ξέρετε γιατί. Η αλήθεια είναι ότι επιθυμείτε μια διαφορετική ζωή από αυτή που ζείτε ή περισσότερο πάθος σε μια ζωή που έχει γίνει βαρετή.

Αισθηματικά: Οι πειρασμοί είναι πολύ ελκυστικοί αλλά

και επικίνδυνοι. Οι δεσμευμένοι νοιώθετε την ανάγκη τα εξερευνήσετε τα πιο σκοτεινά σας συναισθήματα, πράγματα που συνήθως καταπιέζατε. Οι αδέσμευτοι έρχεστε αντιμέτωποι με κάτι πολύ συναρπαστικό, αλλά και πολύ επικίνδυνο ή απαγορευμένο. Να θυμάστε όμως ότι όποιος παίζει με τη φωτιά, στο τέλος θα καεί.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Το χρώμα του χρήματος και η γοητεία της εξουσίας σας έχουν ξελογιάσει. Γι αυτό καλό θα ήταν να εξετάσετε προσεκτικά τα κίνητρα των ανθρώπων που σας πλησιάζουν αυτό το διάστημα. Αποφύγετε να δεχτείτε βρώμικες συμφωνίες που σας υπόσχονται τρελά κέρδη και μεγαλόπνοα σχέδια που αντίκεινται στις αρχές σας. Στον οικονομικό τομέα, αν δεν μειώσετε ικανοποιητικά τις σπατάλες και τις υπερβολές σας, θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα