Ερωτικό ωροσκόπιο 14/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Λοιπόν για να σε προλάβω, δεν φταίμε εμείς που ο ουρανός αποφάσισε να φυλάξει τα «καλύτερα» για το τέλος της εβδομάδας. Σίγουρα δεν είναι αυτό το Σάββατο το πιο «ουάου» που θα μπορούσες να περάσεις γι' αυτό πρέπει να προσέχεις πολύ, να ξεχάσεις τον παρορμητισμό και τις φαεινές ιδέες γιατί έτσι γίνεσαι ο καλύτερος στόχος. Εύκολα μπορεί να περάσεις από τον απόλυτο έρωτα στο απόλυτο 0 και να διαγράψεις τα πάντα ή να βγάλει ο σύντροφός σου όλα του τα απωθημένα και να μείνεις κόκκαλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Πήρες ένα τηλεφώνημα, μήνυμα ή mail πικραμένο, πάνε οι ελπίδες που 'χες για κάποιο άτομο και τα όνειρά σου σβήσανε; Θέλεις να φωνάξεις «γιατί σε μένα Θεέ μου, τι έχω κάνει;» αλλά όταν θα ηρεμήσεις και θα βάλεις κάτω όλα όσα έγιναν ίσως διαπιστώσεις ότι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Αντί να πέσεις στα πατώματα ή να σε πνίξει η δυστυχεία, σκέψου ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία, ούτε τα άσχημα, ούτε τα ωραία και ίσως στο μέλλον αποδειχθεί ότι τελικά είχες άγιο στο πλευρό σου και σε φύλαξε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσύ ανήκεις στα ζώδια που πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα σήμερα γιατί η χαλαρότητα, η αμεσότητα και η ευκολία στην προσέγγιση ενδέχεται να σε εκθέσουν σε διάφορες δύσκολες καταστάσεις ή να σε φέρουν κοντά σε ένα άτομο που μπορεί να σε ελκύει σαν μαγνήτης αλλά δεν είναι για τα κυβικά σου. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως με το ταίρι σου να θέλετε να γευτείτε μια πρωτόγνωρη σεξουαλική εμπειρία. Πάντως καλό είναι να περιοριστεί το πάθος σας μόνο εκεί γιατί οπουδήποτε αλλού θα είναι βλαπτικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όπως και σε όλα τα υπόλοιπα παρορμητικά ζώδια έτσι και σε εσένα σίγουρα δε θα σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο τήρησε την παροιμία «φύλαξε τα ρούχα σου να 'χεις τα μισά». Δεν είναι μέρα ούτε για νέες γνωριμίες γιατί το φινάλε δεν θα είναι τόσο ευχάριστο για σένα, ούτε για αμέριμνες βόλτες στην εξοχή. Να έχεις επιφυλάξεις, να μην αφήσεις το συναίσθημα να σε τυφλώσει και αν έχεις σχέση να είσαι προετοιμασμένος/η ψυχολογικά για το οτιδήποτε.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, ίσως αποφασίσεις για το καλό της ψυχικής σου υγείας, πάνω απ' όλα, να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ένα άτομο που σε παιδεύει και σου έχει κάνει τα νεύρα κουρέλια ή και να το αποβάλεις από τη ζωή σου για πάντα. Έχεις κουραστεί ήδη αρκετά και δεν βλέπεις τα πράγματα να οδηγούνται κάπου ενώ τα πολλά σκαμπανεβάσματα σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Επίσης, εξομολογήσεις ή πισώπλατα μαχαιρώματα που θα πέσουν στην αντίληψή σου θα σε κάνουν να αλλάξεις οπτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό θα ήταν να μην έχεις προγραμματίσει κάτι για το αποψινό βράδυ γιατί είναι πολύ πιθανό να σου βγει ξινό. Ιδίως αν έχεις σχέση, ίσως καταλήξετε με το έτερο ήμισυ να φάτε τα μουστάκια σας και αυτά που θα ειπωθούν δεν θα μπορέσει κανείς μετά να τα πάρει πίσω. Αν λοιπόν δεν θέλεις το παιχνίδι να το τερματίσεις τώρα καλό θα ήταν να λειτουργήσεις με γνώμονα τη λογική και όχι το συναίσθημα. Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η, να είσαι σε επαγρύπνηση και να εμπιστευτείς απόλυτα τη φωνή του ενστίκτου σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο στόχος σου ίσως ήταν να ξεκινήσεις να κάνεις μια κουβέντα για να εκθέσεις τις επιθυμίες σου και τις προσωπικές σου ανάγκες ή να ξεκαθαρίσεις τις θέσεις σου σε ένα θέμα που μπορεί να έχει προκύψει στη σχέση σου για να μην υπάρχουν μπερδέματα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Πώς τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και ξεθάφτηκαν παλιές αμαρτίες, απιστίες ή ψέματα είναι άγνωστο για σένα. Υπεύθυνο θεώρησε το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα κι επειδή κάποια σκηνικά ζήλειας είναι επίσης πολύ πιθανά να συμβούν, φρόντισε να μην χάσεις τον έλεγχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο κι αν προσπαθείς να καλύπτεις τα νώτα σου και να σκανάρεις το κάθε άτομο που σε προσεγγίζει υπάρχουν μέρες σαν τη σημερινή που αντιλαμβάνεσαι ότι πάντα θα υπάρχει ένα σημείο που θα μένει αφύλακτο. Το κακό με εσένα είναι ότι ενώ προσπαθείς να έχεις τον έλεγχο και να μη σου ξεφεύγει τίποτα διαπιστώνεις ότι είναι φύσει αδύνατο ιδίως όταν έχεις να κάνεις με ερωτικά σου γιατί σου ΄ρχεται από κει που δεν το περιμένεις. Παρ' όλα αυτά σήμερα επειδή τον Πλούτωνα τον «έχεις» θα είσαι σε καλύτερη κατάσταση από πολλούς, καθώς πάντα είσαι προετοιμασμένος/η για το χειρότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απολυτότητα, ζήλεια, έκρηξη θυμού και την αδικία να σε πνίγει ίσως είναι κάποια από τα συναισθήματα που σήμερα θα σε κάνουν, όχι απλά να ξεχάσεις το χιούμορ και τον ενθουσιασμό σου, αλλά να σε μεταμορφώσουν τελείως. Η ανακάλυψη μιας αλήθειας που θα σου στοιχίσει πιθανόν να είναι αυτή που θα σε οδηγήσει σε αυτήν την κατάσταση και φυσικά ωθείσαι να τραβήξεις την κόκκινη γραμμή της σχέσης σου γιατί όλα μπορείς να τα συγχωρήσεις αλλά το ψέμα όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν έχεις βάλει στόχο να καταστρέψεις τα πάντα στα ερωτικά και τη σχέση σου και να τα αρχίσεις ξανά από το 0, μπράβο σου και καλά θα κάνεις! Είναι η κατάλληλη μέρα με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, να βγάλεις στην επιφάνεια ό, τι προσπαθείς να καταπνίξεις για διάφορους λόγους όλο αυτόν τον καιρό, να πατήσεις ένα περιποιημένο «Delete» και να διαγράψεις οριστικά από το σκληρό σου πρόσωπα που σε πλήγωσαν, απογοήτευσαν ή απλά ανέχτηκες. Αν πάλι αμφιταλαντεύεσαι, σκέψου ότι ό, τι δεν κάνεις εσύ θα το πάθεις. Και κερατάς και δαρμένος; Δε λέει...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποκαλύψεις ή εξομολογήσεις που μπορεί να σου μαυρίσουν την ψυχή, θα σε κάνουν να αλλάξεις τελείως στάση και συμπεριφορά απέναντι σε ένα άτομο που ένιωθες πολλά γι' αυτό και θα σε οδηγήσουν ενδεχομένως στο να παρεις άλλη ρότα στη ζωή σου και να διακόψεις οριστικά μαζί του. Πιθανόν να σε πλημμυρίσει η απογοήτευση ή η θλίψη αλλά επειδή έχεις γρήγορα αντανακλαστικά θα το ξεπεράσεις και θα πάρεις κι ένα μάθημα ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι εκτός κλίματος σήμερα γιατί όλο αυτό το βαρύ κι ασήκωτο δεν μπορείς να το αντέξεις. Εσύ έχεις γεννηθεί για να ελπίζεις στο καλύτερο, για να βλέπεις τα θετικά και όχι να γεμίζεις με αρνητική ενέργεια και να παλεύεις με τους προσωπικούς δαίμονες του καθενός, πόσο μάλλον του ανθρώπου που αγαπάς. Θα αισθανθείς ανήμπορος/η και νικημένος/η και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τον πείσεις ότι όλα ξεπερνιούνται, αρκεί να το θελήσει. Ίσως το να μην επιμείνεις και να επιλέξεις να αποσυρθείς να είναι το καλύτερο. Για σένα η καλύτερη φυγή είναι ο ύπνος.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα