Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από 15 έως 19 Οκτωβρίου;

ΚΡΙΟΣ

Ξαναπερνάτε στην αντεπίθεση και μάλιστα πολύ δυνατά. Θέλετε να ξεκαθαρίσετε εδώ και τώρα όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στην σχέση σας, κυρίως αν δεν έχουν μπει τα πράγματα στην θέση τους, δηλαδή αν δεν ζείτε μια τελείως φυσιολογική σχέση και υπάρχουν ήξεις-αφήξεις, τότε θα έχετε όλα σας τα δίκια να θέλετε να γίνουν τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Ιδιαίτερα με τον Ζυγό, θα έχετε να λύσετε κάποια θέματα. Γιατί εσείς ξέρετε τι θέλετε ενώ αυτός είναι μπερδεμένος. Από την άλλη, μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που ήδη μπορεί να το έχετε συναντήσει και να αναπτυχθεί μαζί του κάτι πιο βαθύ και αληθινό. Η μεγάλη επικοινωνία και η διάθεσή σας να βγείτε από την κρίση θα δείτε ότι θα σας βοηθήσουν και θα γίνετε όπως παλιά. Δυναμικοί, λειτουργικοί και ερωτιάρηδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε στο επίκεντρο κάποιων εξελίξεων και προσπαθείτε ως συνήθως να βάλετε τη λογική σας να δουλέψει και να σας συγκρατήσει, όπως λέτε, από μέσα σας. Αλλά η αγάπη εδώ θα παίξει ρόλο γιατί μόνο από εκεί θα νιώσετε ευεξία. Η καλλιτεχνία και η δημιουργικότητα θα σας βοηθήσουν να εκφραστείτε πολύ περισσότερο. Σίγουρα θα έχει αυξηθεί η δημοτικότητά σας γιατί κάτι εκπέμπετε αυτήν περίοδο. Μπορεί βέβαια να μένετε μόνο στην εικόνα και να μην προχωράτε παρακάτω αλλά αυτό δεν έχει να κάνει -εσείς ικανοποιείστε και από αυτό, προσπαθώντας να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο σας. Σίγουρα ο Σκορπιός σας έλκει αλλά υπάρχουν εμπόδια από τα όρια που μπορεί να βάλει ο ένας στον άλλον ή από τις εξωτερικές συνθήκες που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Να είστε προσεκτικοί με την ζήλεια σας και τα συναισθήματα που σας μπλοκάρουν κυρίως στις 16 και 17/10. Ο Τοξότης σας συγκινεί αλλά δεν μπορείτε εύκολα να τον κουμαντάρετε, γιατί εσείς θέλετε τον έλεγχο και αυτός 'τσινάει' γιατί θέλει ελευθερία. Στο χέρι σας είναι να κάνετε αυτή την κατάκτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε πίεση αλλά έχετε πάρει μεγάλη φόρα, μπορεί όμως την ενέργειά σας να μην την διοχετεύετε σωστά, γιατί θα στραφείτε πολλές φορές εναντίον του ατόμου για το οποίο ενδιαφέρεστε. Ίσως να του ρίξετε κάποια σφάλματα τα οποία να μην τα αντέχετε εσείς. Σίγουρα σας γοητεύει και πάλι ένας Δίδυμος ή Τοξότης, υπάρχουν όμως δυσκολίες γιατί τα πάντα είναι ρευστά και αυτό σας κουράζει και σας κάνει να αλλάζετε συχνά γνώμη. Σας αγαπάει ή όχι; Αγαπάτε ή όχι; Αυτά τα δυο ερωτήματα σας απασχολούν συχνά. Στις 15/10 άνετα μπορεί να νιώσετε ότι περνάει το συναίσθημα και στους δυο μέσω μιας καλής επικοινωνίας. Να είστε πολύ προσεκτικοί από 18 έως 19/10 γιατί εκεί θα υπάρχει ένταση και πάθος. Μέσα στην καθημερινότητά σας υπάρχει ένα πολύ συμπαθητικό πρόσωπο, με το οποίο χρειάζεται να είστε πολύ φιλικοί και άνετοι για να γίνει η σωστή προσέγγιση και να το κατακτήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε ανάγκη να κρατήσετε τις ισορροπίες και κυρίως με Ζυγό. Η ηρεμία που θα σας δημιουργήσει μια απόφασή σας, θα σας κά

Keywords
Τυχαία Θέματα