Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 16/12 έως και 20/12;

ΚΡΙΟΣ

Τα πράγματα είναι κάπως στάσιμα γιατί υπάρχουν διάφορες επαγγελματικές ενασχολήσεις και πιθανόν να μην έχετε και πολύ χρόνο να περνάτε καλά ή να βγαίνετε όσο θέλετε. Παρόλα αυτά, για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο είναι κάπως διαφορετικά, γιατί δοκιμάζονται οι αντοχές σας και οι αξίες σας απέναντι στον χρόνο. Δηλαδή κρίνεστε αν μπορείτε να είστε συντροφικοί ή θα χαράξετε δικό σας δρόμο ο οποίος έρχεται σε κόντρα με την αγάπη και τον ορισμό της προσέγγισης. Ο Αιγόκερως θα συνεχίσει να είναι πολύ κοντά σας αλλά με όρους που μερικές φορές δεν σας αρέσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε γενικά μια καλή επαφή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ζείτε και έναν μεγάλο έρωτα, γιατί κρατάτε τους τύπους για να μην ξεφεύγετε από την πραγματικότητα. Ζυγός και βπου υπάρχει στην ζωή σας είναι τα άτομα που θα σας δίνουν την σπίθα και την διαφορετικότητα. Εσείς όμως, κυρίως αν είστε ελεύθεροι, ενώ σας αρέσουν, φοβόσαστε να κινηθείτε γιατί δεν θέλετε να αποτύχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε κατά κάποιο τρόπο ασχοληθεί με τις ανάγκες του προσώπου που σας ενδιαφέρει, γιατί βλέπετε ότι είναι αναγκαίο να γίνει έτσι. Και ο λόγος είναι ότι μπορεί να έχει το χάρισμα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας ή να προσπαθεί να σας θέλει πολύ κοντά του. Όλα αυτά συνθέτουν μια καλύτερη προσωπική σχέση, χωρίς όμως να σημαίνει ότι η αγάπη είναι εύκολη να εκφραστεί. Γιατί όλα είναι πολύ σοβαρά και σε απόσταση. Περισσότερο θα είστε κυνηγοί του φλερτ και της σεξουαλικής απόλαυσης παρά των ρομαντικών και παρατεταμένων σχέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε καταλήξει ότι χρειάζεται από την πλευρά σας ένα απόλυτα κοινωνικό πλαίσιο να σας στηρίξει και να σας κάνει να νιώθετε ότι μπορείτε να είστε μέσα σε όρια και κατευθύνσεις. Η σοβαρότητα της σχέσης σας είναι πολύ σημαντική και όλη αυτή την περίοδο οι περισσότεροι παίρνετε αποφάσεις γάμου ή συμβίωσης. Ωριμάζετε και αναγκαστικά γίνονται αλλαγές, οι οποίες σας δυσκολεύουν μεν, αλλά σας δίνουν την ευκαιρία να μεγαλώσετε και να φερθείτε καλύτερα και στον εαυτό σας και στο πρόσωπο που είστε μαζί. Στα πλαίσια της κοινωνικότητας και βγαίνοντας συνέχεια προς τα έξω, μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι Ζυγός και να κάνετε μαζί του σημαντική σχέση.

ΛΕΩΝ

Παρόλο που έχετε πάθος και κέφι για τη ζωή και τα λόγια σας μπορεί να είναι ερωτικά και ίσως υπερβολικά αυθόρμητα, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει κάτι που σας κρατάει και δεν μπορείτε να χαρείτε αυτά που μοιράζεστε. Είτε οι υποχρεώσεις σας οι επαγγελματικές, είτε οι οικογενειακές ανάγκες, κάπου δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε και να κάνετε πολλά από αυτά που θέλετε. Ίσως θα χρειαστεί να είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και να μη σηκώνετε πάνω σας όλα τα προβλήματα του κόσμου. Κάπου να απέχετε και λίγο. Αυτό είναι το μυστικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πολύ ενθουσιασμένοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κρατάτε τις επιφυλάξεις σας, γιατί δεν θέλετε να πληγωθείτε και να ξανοιχτείτε με ένα πρόσωπο. Ούτε θέλετε να ξαναπεράσετε προδοσία ή απόρριψη. Και μη νομίζετε ότι γίνεται από το άλλο πρόσωπο. Είναι η δική σας βαθιά πεποίθηση ότι θέλετε να μείνετε μόνοι και τελικά κλωτσάτε την κατάλληλη στιγμή. Ιδίως όταν νιώθετε ότι έχετε έρθει κοντά, τινάζετε τα πάντα στον αέρα, με τη δικαιολογία ότι σας έκανε κάτι το άλλο πρόσωπο. Αυτή τη φορά όμως με κάποιο έξυπνο τρόπο χωρίς να το πολυκαταλάβετε θα μπείτε στο «λούκι» και θα είναι για καλό σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στο Ζυγό σάς δίνει την δυνατότητα να κάνετε πολλά από αυτά που θέλετε, χωρίς να εκτεθείτε, γιατί θα έχετε την δικαιολογία της δράσης και της ατομικής ενέργειας. Ίσως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να θέλετε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη σχέση σας και με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσετε ξαφνική αποδέσμευση ή επανάσταση, με στόχο την ελευθερία και την αλήθεια. Από την άλλη, σας κρατάνε γερά κάποια θεμέλια που έχετε κτίσει και λέγονται οικογένεια ή ακόμα και υποχρεώσεις, οπότε θα χρειαστεί να ζυγίσετε με μέτρο και υπομονή τι είναι για το καλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε κατά κάποιο τρόπο αποφασίσει, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, να παραμείνετε για λίγο στο περιθώριο γιατί νιώθετε κούραση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξεχνάτε τις υποχρεώσεις προς το αγαπημένο σας πρόσωπο. Επειδή όμως έχετε παραφορτωθεί από διάφορα πράγματα τα οποία δεν σας είναι και πολύ ευχάριστα, μερικές φορές νιώθετε κούραση η οποία δεν φεύγει εύκολα. Υπομονή μέχρι να περάσει. Ωστόσο η επαφή με Παρθένο ή Αιγόκερω καλά κρατεί. Η μυστικότητα που υπάρχει γύρω από τη σχέση με έναν Κριό θα κρατηθεί ακόμα γιατί δε σας συμφέρει να βγει προς τα έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε μεγάλη διάθεση πρώτα απ’ όλα να επικοινωνήσετε και να πείτε όμορφα λόγια. Είστε έτσι και αλλιώς αυθόρμητοι και αυτό σας δίνει το προβάδισμα αλλά και την παιδικότητα που χρειάζεστε για να φανείτε γλυκείς και γοητευτικοί. Μην ξεχνάτε ότι αυτά αρέσουν και εσείς ποτέ δεν περνάτε απαρατήρητοι. Μια ξαφνική γνωριμία με ένα Δίδυμο σας ευχαριστεί γιατί υπάρχει μια ελαφρότητα η οποία σας πηγαίνει κι εσείς έχετε κουραστεί με όλες τις βαριές και δύσκολες ιστορίες. Είναι πάντως πολύ σημαντικό για σας του σκοπευτές Τοξότες να ξέρετε ακριβώς τι τύπο ατόμου θέλετε. Γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε ένα καλό σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να σας πριμοδοτεί και να σας βάζει στα δικά της μονοπάτια. Μπορεί να είστε αυστηροί ή παραπονεμένοι από μια σχέση, αλλά δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθείτε να είστε προσανατολισμένοι στο να δημιουργήσετε μια καλή προσωπική σχέση. Το πιο σημαντικό είναι να μπορέσετε να βγάλετε τα βαθιά σας συναισθήματα και να δείξετε την τρυφερότητά σας, την οποία τις περισσότερες φορές κρύβετε κάτω από τη μάσκα της σοβαρότητας. Ο Ζυγός είναι ένα πρόσωπο που σας απασχολεί πάρα πολύ, αλλά μερικές φορές δείχνει μια ανωριμότητα που σας κάνει και φοβόσαστε να τον εμπιστευτείτε. Ίσως όμως να ασφυκτιά κάτω από τη δική σας μπότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενώ έχετε απελευθερωθεί αρκετά και πιστεύετε ότι κάτι καλό πάει να γίνει, υπάρχει ένα κομμάτι από το παρελθόν που σας ανακατεύει και σας κάνει να πιστεύετε ότι τελικά τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει, γιατί μερικοί έχετε ένα βαθύ και βουβό πόνο που σας φοβίζει να ανοιχτείτε. Όμως, αν δείτε ότι αυτό το κομμάτι είναι η σοφία σας και η εμπειρία, που κυρίως μπορεί να προέρχεται από έναν Σκορπιό, θα διαπιστώσετε ότι εξαιτίας του τα συναισθήματά σας κινούνται και μπορείτε με κάποιο τρόπο να νιώθετε πάθος ή ακόμα και θυμό. Η σχέση με έναν Καρκίνο σας προδιαθέτει να αλλάξετε τη στάση ζωής σας αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτές τις ημέρες εκδηλώνεστε πάρα πολύ εύκολα και κυρίως έχετε έναν ελεύθερο τρόπο να φλερτάρετε και να δείχνετε αυτά που νιώθετε, είτε με τη γλώσσα του σώματος είτε με λόγια. Η σχέση με Τοξότη σάς σπρώχνει να κινηθείτε πολύ αυθόρμητα. Παρόλο που μπορεί να είναι ο μεγάλος σας έρωτας, εσείς νιώθετε ότι μπορεί και να σας φύγει, γιατί σαν άτομο είναι «φευγάτο» και δεν μπορεί να ελέγξει την τάση του για την ελευθερία. Μέσα σε μια παρέα από την οικογένεια ή τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να γνωρίσετε ένα όμορφο Ζυγό ο οποίος όμως δεν σας δίνει τα εχέγγυα.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα