Εκλογές Ιουνίου 2012 - Τι λένε τα άστρα;

Να λοιπόν που μετά την πλήρη επιβεβαίωση των γραφομένων, φθάσαμε στην «ώρα μηδέν»

Εκλογές ξανά και το σύνολο των «ειδικών αστρολόγων» ρίχτηκε στην μάχη των προβλέψεων για το αποτέλεσμα τους, που ελέω Ποσειδώνα μπορεί να αργήσει πολύ να ξεκαθαρίσει.

Προσωπικά δεν θα αλλάξω κάτι σε σχέση με τα όσα είχα ήδη εκτιμήσει από την παραμονή των προηγούμενων εκλογών, απλά θα προσθέσω κάποιες επεξηγήσεις και παρατηρήσεις.

Και για αρχή, σας παραθέτω το πιο καίριο ίσως απόσπασμα από το «προφητικό» άρθρο της 6ης Μαΐου (Εκλογές

2012-Τι λένε τα άστρα):

«... Η ιδιομορφία των εκλογών της 6ης Μαΐου, δεν έχει να κάνει μόνον με τα όσα θα προκύψουν από την «εγκυμονούσα» κάλπη αλλά πολύ περισσότερο με εκείνα που μπορεί να ακολουθήσουν.

Γιατί η σύνοδος της Δήμητρας με τον Δία στους Διδύμους, η οποία γίνεται Ιούνιο και Ιούλιο, με την αναπόφευκτη συνδρομή της Νέας Σελήνης (ιδιαίτερα εκείνης του Ιουνίου), μπορεί να περιγραφεί άνετα ως πολιτικός οργασμός με μπόλικη δόση ...απελευθέρωσης! Είναι σαν να «σπάει» ο κύκλος της αγωνίας και της μιζέριας, με τον λαό να βρίσκεται σε πλήρη διέγερση, ανάλογη με εκείνην της Μεταπολίτευσης.

Παράλληλα, οι επερχόμενες εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Τοξότη αυξάνουν τις πιθανότητες για μαζικές μετακινήσεις βουλευτών και πολιτευτών, κάτι που θα συμβάλλει σε μια περαιτέρω αλλαγή των πολιτικών ισορροπιών.

Τελικά, ό, τι κι αν γίνει σε αυτές τις εκλογές, το «ζουμί» το έχουν οι ...επόμενες!

Και από αυτήν την αστρολογική συγκυρία, ο κατάφωρα ευνοημένος είναι ο κ Τσίπρας, ο οποίος αξιοποιώντας την σύνοδο των δύο πλανητών της Δήμητρας με τον Δία- στον γενέθλιο χάρτη του αλλά και το timing των προόδων, θα έχει την ευκαιρία να τα πάρει ...όλα και να «στήσει» μια νέα πραγματικότητα στον πολιτικό χάρτη της χώρας. Μάλιστα, η δυναμική διεμβόλιση των δύο «μεγάλων» κομμάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να λάβει διαστάσεις καταιγίδας, πολύ περισσότερο αν ξαναγίνουν εκλογές μέσα στους δύο επόμενους μήνες. Με βάση το Ηλιακό τόξο, όπου ο προχωρημένος Δίας σχηματίζει αντίθεση με τον γενέθλιο Ουρανό στο Ζυγό, ο κ Τσίπρας μπορεί να βρει τον τρόπο για να ενώσει όλες τις «αντιμνημονιακές» δυνάμεις, υλοποιώντας το ...αδύνατο!»

Αυτά -το τονίζω- γράφτηκαν πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου -έτσι για τους ...δύσπιστους!

Αλλά και για τον κ Σαμαρά η ανάλυση υπήρξε ανάλογα εύστοχη:

«Καταλυτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και στην Νέα Δημοκρατία, αφού εκτός από την ...ομίχλη, που ρίχνει ο Ποσειδώνας στον κ Σαμαρά, οδηγώντας τον σε διαρκή λάθη και το ωροσκόπιο του κόμματος «μιλάει» για έναν βαθύ ανασχηματισμό. Όμως ο κ Σαμαράς εξακολουθεί να έχει στην διάθεση του ένα αστρολογικό «ατού», που αν δεν το ακυρώσει, όπως έχει κάνει μέχ

Keywords
Τυχαία Θέματα