Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 17/6 έως 23/6



ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης στους Διδύμους, ανοίγει καινούργιες «πόρτες» διαπραγματεύσεων και δημοσίων σχέσεων, ιδιαίτερα για τα Κριάρια των τελευταίων ημερών. Ωστόσο, όσοι έχετε γεννηθεί 27 – 30 Μαρτίου να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα επηρεάζει τον Ήλιο σας, αυξάνοντας τις πιθανότητες για στεναχώριες, εντάσεις

και μην αποκλείοντας τα ψυχοσωματικά.

Η είσοδος του Ηλίου στον Καρκίνο θα ρίξει αρκετά τις ταχύτητές σας και θα φέρει στο προσκήνιο τα θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή την καριέρα σας.

Προσέχετε για να έχετε: Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα οικογενειακών σχέσεων ή να προκαλέσει παρεξηγήσεις μεταξύ των συντρόφων και της οικογένειάς σας. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να είστε ψύχραιμοι.

Κρατάμε το καλό: Θετικές προς το ζώδιό σας θα είναι και οι επιδράσεις της Αφροδίτης και του Δία. Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι η επικοινωνία και η διδασκαλία θα είναι οι τομείς μέσα από τους οποίους θα μπορέσετε να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης, φωτίζει τον τομέα των οικονομικών σας. Από την Τετάρτη και δεδομένου του γεγονότος ότι εκεί βρίσκονται επίσης ο Δίας και η ανάδρομη Αφροδίτη, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να διεκδικήσετε χρήματα που σας χρωστούν ή, γενικότερα, να προωθήσετε οικονομικές σας υποθέσεις. Ωστόσο, μολονότι είναι γνωστό ότι είστε ταλαντούχοι στη διαχείριση των οικονομικών, οφείλω να επισημάνω ότι πρέπει να περιορίσετε την τάση σας για shopping therapy και σπατάλες γενικότερα.

Προσέχετε για να έχετε: Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, να προσέχετε στις μετακινήσεις σας γιατί μπορεί να υπάρξει κάποια βλάβη (των ηλεκτρολογικών του αυτοκινήτου για παράδειγμα) και να ταλαιπωρηθείτε. Καλό θα ήταν να είστε πολύ τυπικοί πριν πάρετε το αυτοκίνητο και, γενικότερα, να φροντίσετε ώστε να μην σας κυνηγάει ο χρόνος για τα ραντεβού σας.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο θα ανοίξει ένα κύκλο μεγαλύτερης εξωστρέφειας, μετακινήσεων, εκδρομών εν όψει καλοκαιριού και, γενικότερα, θα ενισχύσει τις επικοινωνίες σας και θα συντελέσει στο να κάνετε πιο χρήσιμες δημόσιες σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τελευταία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα φώτα στρέφονται στο ζώδιό σας και σας δίνουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Τώρα και συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης, τα Φώτα πραγματοποιούν τη σύνοδό τους στο ζώδιό σας, δηλαδή έχουμε Νέα Σελήνη. Με τη Νέα Σελήνη ανοίγει μια περίοδος στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε εφαρμογή καινούργια σχέδια, να προωθήσετε τις υποθέσεις σας, να κάνετε κάποια ανοίγματα, να συζητήσετε και να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες ή να ανανεώσετε παλιές. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ευνοϊκές επιδράσεις της, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Προσέχετε για να έχε

Keywords
Τυχαία Θέματα