Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 30 έως 1 Νοεμβρίου

Η «Ωραία» του ζωδιακού είναι η αδιαφιλονίκητη πρωταγωνίστρια των ημερών και μάλιστα δείχνει πρόθυμη να συνεισφέρει με κάθε τρόπο στην συναισθηματική μας ανανέωση.


Ημέρες Αφροδίτης

Η «Ωραία» του ζωδιακού είναι η αδιαφιλονίκητη πρωταγωνίστρια των ημερών και μάλιστα δείχνει πρόθυμη να συνεισφέρει με κάθε τρόπο στην συναισθηματική μας ανανέωση. Οι αφορμές που θα μας δώσει, θα μας επιτρέψουν να ξαναδούμε προσεκτικά τα default της προσωπικής μας ζωής, αλλάζοντας ρότα αλλά και... παρτενέρ, αν βέβαια χρειαστεί.

Κι

αυτό δεν πρέπει να τρομάζει τους «τακτοποιημένους», αφού είναι γνωστό πως οι κρίσεις προκύπτουν από αιτίες και όχι από αφορμές. Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας που σε αυτή τη φάση συντροφεύουν την Αφροδίτη είναι επιφορτισμένοι με το να δοκιμάζουν την αλήθεια κάθε σχέσης, έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις λειτουργούν με την... βαρβαρότητα του τυφώνα «Σάντι»!

Ο δρόμος μας είναι «στρωμένος» με συναισθηματικές θύελλες, φουσκοθαλασσιές, ζήλειες ή εκρήξεις ανεξαρτησίας αλλά και την ευχάριστη έκπληξη που προκαλεί μια ζεστή αγκαλιά, που όμοια της δεν γνωρίσαμε ποτέ. Ανάλογα ξαφνιάσματα μπορεί να μας προκαλέσουν αναπάντεχες γνωριμίες αλλά και δικές μας συμπεριφορές που παραπέμπουν στο «ποτέ μην ξαναπείς ποτέ».

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά...

Life style... ορεκτικό!

Την Τετάρτη, η Αφροδίτη εγκαινιάζει τις όψεις της σχηματίζοντας ένα τετράγωνο με τη Δήμητρα.

Η όψη ενθαρρύνει το... ξεπόρτισμα και τις κοινωνικές εκδηλώσεις κάθε είδους, στα πλαίσια μιας μάλλον ανάλαφρης καθημερινότητας, διανθισμένης με αγορές, κουτσομπολιά και αισθητικές προτάσεις. Μέσα σε όλα τα άλλα βέβαια, δεν θα λείψουν και οι γνωριμίες με πρόσωπα που διακρίνονται κυρίως για το σκέρτσο και τη γοητεία τους, χωρίς να διεκδικούν τις δάφνες μιας «βαριάς» σε νόημα παρουσίας. Οι παιχνιδιάρικες «γατούλες» προπορεύονται κατά πολύ των Βικτωριανών ομολόγων τους. Όσο για τους άνδρες της κατηγορίας, είναι εκείνοι οι γνωστοί «αρρενωποί με το θεληματικό πηγούνι», που κρύβουν μέσα τους την ευαισθησία ενός μικρού παιδιού!

Τα τέσσερα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) διεκδικούν επί ίσοις όροις το δικαίωμα μιας ζωής που θυμίζει «Άρλεκιν» ή μια ανάλαφρη αισθηματική κομεντί.

Μαζί τους μια μερίδα των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), όσες και όσοι δηλαδή έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 9η μοίρα του ζωδίου τους.

Κρίση ανεξαρτησίας

Την Πέμπτη, η Αφροδίτη μπολιάζεται με την ενέργεια του Ουρανού, ο οποίος αναλαμβάνει να οδηγήσει τις αισθήσεις και τις προτιμήσεις μας στο πολυκατάστημα της διαφορετικότητας. Η πρωτοτυπία και η έλξη των αντιθέτων είναι οι βασικές σφραγίδες που βρίσκουμε στην ούγια των συναισθημάτων μας, που μας προκαλούν να μπούμε σε πρωτόγνωρες διαδικασίες.

Πεποιθήσεις, βεβαιότητες και καθεστώτα σχέσεων καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος κι εμείς στεκόμαστε συχνά αμήχανοι μπροστά στην χωροχρονική πύλη του παραδόξου που ανοίγεται μπροστά μας. Ένας ανάποδος κόσμος μας γνέφει, α

Keywords
Τυχαία Θέματα