Αλέξης Τσίπρας – Αγκαλιά με τον δεύτερο γιο του

Από σήμερα τα ξημερώματα απολαμβάνει τη χαρά να είναι πατέρας του δεύτερου παιδιού του.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρνει να βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα, μέσα από τις πολιτικές του θέσεις και τη ριζοσπαστική του προσωπικότητα.

Ο παρ' ολίγον πρωθυπουργός της χώρας μας για δύο συνεχόμενες φορές, μπορεί να μην απόλαυσε - προς το παρόν- την εκλογική νίκη, αλλά από σήμερα τα ξημερώματα απολαμβάνει τη χαρά να είναι πατέρας του δεύτερου παιδιού του.

Στις 6:30 το πρωί η σύζυγός του Περιστέρα – Μπέτυ Μπαζιάνα

έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους, στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ.

Το ζευγάρι έχει άλλον ένα γιο 2 ετών, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2010.

Το νέο μέλος της οικογένειας Τσίπρα – Μπαζιάνα είναι Καρκίνος με ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στην Παρθένο.

Με τον Ερμή στον Λέοντα πάνω στον Ήλιο του πατέρα του, ο μικρός θα απολαμβάνει τις πατρικές απόψεις, έχοντας μια καλή ροή επικοινωνίας, ενώ το τονισμένο εγώ του θα έρχεται συχνά σε σύγκρουση με την ευαισθησία του.

Οι αμοιβαίες όψεις Ήλιου – Αφροδίτης δείχνει μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους, πολύ καθοριστική για τον μικρό Τσίπρα, εφόσον ο Κρόνος του πατέρα του είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο του και ο Πλούτωνας σε τετράγωνο.

Το σίγουρο είναι πως μαζί με τον Δία σε εξάγωνο με τον Ήλιο του πατέρα του και τον Ουρανό σε τρίγωνο, θα συμβάλει στην αύξηση της δημοτικότητάς του και στις ανατροπές που αναμένονται, με μοιραίο τρόπο.

Όσο για τον ίδιο τον απόγονο, η σύνοδος του Ουρανού στο μεσουράνημα δείχνει μια έντονη κοινωνική ζωή και μια καριέρα αναγνωρίσιμη και πρωτότυπη, που κάλλιστα μπορεί να έχει πολιτική χροιά.

Σε αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξει η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στους Διδύμους στον 11ο οίκο των δημοσίων σχέσεων, της κοινωνικότητας και της συλλογικότητας.

Η τυχερή αυτή όψη αναμένεται να του δώσει οικονομική εύνοια, κάνοντάς τον παράλληλα δημοφιλή και αγαπητό.

Η σύνοδος Σελήνης – Άρη στην Παρθένο στον 3ο οίκο, αποτελεί ένδειξη ενός ευμετάβλητου νου, σχολαστικού και συγκρουσιακού, εφόσον η Σελήνη κυβερνά τον Ήλιο και τον ωροσκόπο του. Από ότι φαίνεται ο μικρός θα είναι σκληρός διαπραγματευτής, σαν τον πατέρα του, γνωρίζοντας τους τρόπους να εξουσιάζει μέσα από την αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα.

Ευχόμαστε να τους ζήσει και να συνεχίσουν να είναι δεμένοι, ευτυχισμένοι και με μια κορούλα να συμπληρώσει την ευτυχία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα