Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/6


από τη Χριστίνα Δημοπούλου


Γενικό προφίλ

Η Σελήνη λίγο πριν μας αποχαιρετίσει από το ζώδιο της Παρθένου μας ωθεί να κάνουμε ένα check up, προκειμένου να ελέγξουμε, εάν όλα κυλάνε όπως πρέπει, δηλαδή σαν ελβετικό ρολόι. Από το μεσημέρι μέχρι και αργά το απόγευμα, θα βρίσκεται σε κενό πορείας οπότε ό, τι δουλειές κάνετε αυτές τις ώρες ίσως για κάποιον λόγο δεν εξελιχθούν όπως υπολογίζετε. Ραντεβού με γιατρούς ίσως αναβληθούν ενώ εργασίες τακτοποίησης θα μείνουν στη μέση. Από το βράδυ, η Σελήνη εισέρχεται στο Ζυγό και θα έχετε περισσότερη διάθεση να

ασχοληθείτε με... τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

ΚΡΙΟΣ

«Πολύ δουλειά»

Η σημερινή μέρα είναι έντονη με πολλές εργασίες να περιμένουν σε σειρά προτεραιότητας για να «εξυπηρετηθούν». Γεννημένοι για να μάχεστε, τα βγάζετε μια χαρά πέρα ενώ συγχρόνως κάνετε κάποιες απαραίτητες υποδείξεις στους υφισταμένους σας, προκειμένου κάποιες εργασίες να ολοκληρωθούν στην ώρα τους. Η είσοδος του Ερμή στο Λέοντα ευνοεί να βγάλετε τα εισιτήρια των διακοπών σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές ενασχολήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

«Τι θα γίνει;»

Ερωτηματικά σας δημιουργεί η σημερινή μέρα, καθώς κάποια ζητήματα δεν μπορούν να προχωρήσουν, εάν δεν λάβετε κάποιες απαντήσεις που καθυστερούν. Ζητήματα που αφορούν παιδιά ίσως σας δημιουργήσουν άγχος ή εκνευρισμό. Μετακινήσεις σε χώρους που έχετε ξαναεπισκεφθεί μπορούν να σας χαρίσουν νέους φίλους και ευχάριστες στιγμές. Οι γεννημένοι του 1973 θα ξαναβγείτε με έναν πρώην σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Καλή θέληση υπάρχει»

Πολύ πιθανόν κάποιοι φίλοι να προθυμοποιηθούν να σας βοηθήσουν σε κάποιες εργασίες ή διευθετήσεις που αφορούν το σπίτι σας ή κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Αισθηματικά, ανοίγετε κάποιες παρενθέσεις, προκειμένου να δώσετε χώρο και χρόνο και σε κάποιες ιστορίες που μέχρι τώρα είχαν μείνει «αδιάβαστες». Πιθανές συναντήσεις με άτομα που έχουν ισχύ ή είναι σημαντικά για εσάς. Οι γεννημένοι του 1971 θα έχετε αγωνία για ένα θέμα που αφορά το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Η αναστήλωση μιας σχέσης»

Μεταξύ σφύρας και άκμονος βρίσκεστε σήμερα όσον αφορά σχέσεις και επαφές με άτομα που κάνετε παρέα ή ανήκουν στο στενό οικογενειακό σας κύκλο. Κάποιοι ίσως σταθούν σε κάποιες λεπτομέρειες για να αποδείξουν ότι είστε λάθος απέναντί τους. Παρόλο που θα πικραθείτε και πιθανόν να χάσετε την ψυχραιμία σας, θα θελήσετε να βρεθεί τρόπος να αποκατασταθεί η σχέση σας. Οι γεννημένοι του 1982 θα κάνετε κάποιες κινήσεις για να αυξήσετε τις πηγές των εισοδημάτων σας.

ΛΕΩΝ

«Μεγαλειώδεις ιδέες»

Από σήμερα ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και η ανάγκη να δημιουργήσετε και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας εκφράζουν θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Αν μάλιστα καταφέρετε τις απόλυτες απόψεις σας να τις χρησιμοποιήσετε -όχι για να επιβληθείτε στους άλλους άλλα για να κάνετε με σιγουριά νέα ξεκινήματα- τότε όλα θα πάνε κατ' ευχήν. Οι γεννημένοι του 1986 μπο

Keywords
Τυχαία Θέματα