Star Stylist 27 Απριλίου - Διαλέξτε απαλές και ρομαντικές αποχρώσεις

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!


καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή


Εντάξει καλά φτιαχτήκαμε όλη την εβδομάδα. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε.

Στα μαλλιά σας μην κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Δεν είναι ημέρα που θα μπορούσατε να κάνετε αλλαγές. Αποφύγετε το χτένισμα και κάντε το μόνο εάν χρειάζεται κάποιες διορθώσεις. Δοκιμάστε αξεσουάρ που μπορούν να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση!

Στα νύχια σας κάντε λίγα πράγματα. Το πρώτο και πιο απλό που μπορείτε να κάνετε είναι να τα ξεβάψετε και να τα αφήσετε να αναπνεύσουν. Αν πρέπει

να τα βάψετε, τότε διαλέξτε απαλές αποχρώσεις που θα τα δείχνουν περιποιημένα, χωρίς να είναι ιδιαίτερα έντονα.

Στο μακιγιάζ σας διαλέξτε απαλές και ρομαντικές αποχρώσεις. Φροντίστε να τονίσετε τα μάγουλά σας με ρουζ και να βάλετε στα μάτια σας μάσκαρα. Το lip-gloss καλό θα ήταν να είναι σε μια σχετικά διακριτική απόχρωση.

Η συμβουλή της ημέρας: Όταν πιάνετε κοτσίδα τα μαλλιά σας φροντίστε το κοκαλάκι να μην το σφίγγετε, επειδή σπάει τα μαλλιά. Καλό θα ήταν να μην τα μαζεύετε συχνά και να τα έχετε όσο μπορείτε ελεύθερα.

Οι πρωταγωνίστριες τις ημέρας: Οι Διδυμίνες που έχουν πολύ γέλιο, οι Καρκίνες που πήραν μπρος και ξεκίνησαν να σκέφτονται σωστά, οι Αιγοκερίνες που θα περάσει το δικό τους και οι Κριαρίνες που η ασυνεννοησία πάει σύννεφο... τόσο που η τρελές θα τα σπάσουν!


Keywords
Τυχαία Θέματα