6+1 celebrities εθισμένοι στο σεξ!

Δεν μπορούν να σταματήσουν! Υποφέρουν από ακόρεστη πείνα για... σεξ!

Βρισκόμαστε στο μήνα του πιο σεξουαλικού ζωδίου, του Σκορπιού και σήμερα που βρίσκεται και η Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, ψάξαμε και βρήκαμε τους 6 πιο εθισμένους στο σεξ διάσημους! Και για να μην νομίζεις ότι ο εθισμός αυτός «χτυπά» μόνο τους άνδρες, προσθέσαμε και 1 πασίγνωστη γυναίκα που έχει παραδεχτεί ότι υπέφερε από ανεξέλεγκτη επιθυμία για σεξ!

Ιδού οι 6+1 celebrities που έχουν παραδεχτεί ότι έχουν παγιδευτεί στα δεσμά του σεξ!

Μάικλ Ντάγκλας

Τον εθισμό του στο σεξ παραδέχτηκε ο ίδιος σε βιογραφία του που εξέδωσε το 2012. Το 1990 ο διάσημος ηθοποιός είχε γίνει δεκτός σε κλινική για να θεραπευτεί από τον εθισμό του. Τελικά όμως ο καλύτερος τρόπος απεξάρτησης για τη δική του περίπτωση αποδείχτηκε να παντρευτεί την κατά 40 χρόνια μικρότερή του, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Τσάρλι Σιν

Ο γνωστός ηθοποιός - κατά δήλωσή του- έχει κάνει σεξ με πάνω από 5000 γυναίκες. Στο παρελθόν είχε δηλώσει δημοσίως ότι έχει εθισμό με το σεξ ενώ το φετίχ του είναι τα call girls ντυμένες σαν μαζορέτες!

Ντέιβιντ Ντουκόβνι

Ο «πράκτορας Μόλντερ» των X-Files, το 2008 παραδέχτηκε τον εθισμό του στο σεξ και μπήκε σε κλινική απεξάρτησης μετά το ξέσπασμα της τότε συζύγου του, Τέα Λεόνι, για τις ερωτικές περιπέτειές του. Η θεραπεία πήγε καλά, ο γάμος όμως τελείωσε.

Τάιγκερ Γουντς

Είναι ο πιο αναγνωρίσιμος και πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης της ιστορίας του γκολφ. Στο παρελθόν παραδέχτηκε τον εθισμό του στο σεξ και νοσηλεύτηκε σε κλινική, αφού η όπως λέει η ιστορία η σύντροφός του τον απείλησε: « ή μπαίνεις σε κλινική απεξάρτησης ή χωρίζουμε».

Ντιν ΜακΝτέρμοτ

Ο πρώην σύζυγος της Τόρι Σπέλινγκ την είχε απατήσει αρκετές φορές αφού όπως παραδέχτηκε το θέμα δεν ήταν προσωπικό, ήταν εθισμένος! Όχι στα ναρκωτικά αλλά στο σεξ.

Άμπερ Σμιθ

Το διάσημο πανέμορφο μοντέλο υπήρξε αλκοολική, είχε εθισμό στα ναρκωτικά και όπως η ίδια αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή -μετά την αποτοξίνωσή της- μέσα σε όλα είχε να αντιμετωπίσει και... τον εθισμό στο σεξ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr