20 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα

για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

0 έως 1 Διδύμων

Σύμβολο: «Ένα ανδρόγυνο σε μια δεξίωση χορεύει χωριστά»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, συνήθως κερδίζει την εύνοια σημαντικών ανθρώπων κι αυτό τον βοηθάει τόσο στις προσωπικές, όσο και στις κοινωνικές του επιδιώξεις. Ένα πιθανό μειονέκτημα είναι το σχετικά ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον, που μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα ρήξεις στο σπίτι ή έναν γάμο με δυσχέρειες.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Να το έχεις δίπορτο σε όλη σου τη ζωή. Όλα πρέπει να είναι διπλά και, κυρίως, οι πηγές συμφέροντος, εύνοιας και απόλαυσης» Baltasar Gracian

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι έντονη με διαμάχες και εκατέρωθεν διεκδικήσεις, τόσο που μπορεί να βγείτε στα ...κανάλια, ενώ επιπλέον τίθεται θέμα εμπιστοσύνης, ιδιαίτερα στις γυναίκες. Γι' αυτό ζήστε το σήμερα χωρίς προσδοκίες για το αύριο. Η εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων μπορεί να σας φέρει μεν κοντά στην ευτυχία αλλά και την μετέπειτα ...διάψευση της!

Οικονομικά

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές και τις επιλογές σας, αφού ο ενεργός Ποσειδώνας παραπέμπει σε εξαπατήσεις ή λανθασμένες επιλογές. Οι υποσχέσεις είναι πολλές, φαίνεται όμως ότι πίσω από τις «αγνές» προθέσεις των «καλοθελητών», κρύβονται άλλα σχέδια. Ευνοούνται πάντως οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες και κάθε προσπάθεια να «εξαφανίσετε» τρέχουσες και παλαιές υποχρεώσεις.

Γ.Ρ


Keywords
Τυχαία Θέματα