Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 20/5 έως 26/5 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη



ΚΡΙΟΣ

Οι γεννημένοι από τις 24 μέχρι τις 31 Μαρτίου βάλλεστε από το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα που σας επηρεάζει έντονα. Εσείς πρέπει να προσέχετε την υγεία σας, πιθανώς να είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στις σχέσεις σας και, γενικώς, θα πρέπει να έχετε τις κεραίες σας υψωμένες για να αποφεύγετε τις κακοτοπιές. Επίσης λίγο πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε οι γεννημένοι από τις 11 μέχρι τις 14 Απριλίου

που δέχεστε την επιρροή του Κρόνου από το Ζυγό, ο οποίος σας ζητά να ωριμάσετε και να αναλάβετε τις ευθύνες σας, κυρίως στον τομέα των σχέσεών σας.

Οι υπόλοιποι δεν πτοείστε, ούτε καν από την έκλειψη που θα γίνει τη Δευτέρα και όχι μόνο δεν σας βλάπτει, αλλά δεν αποκλείει την επαναδιαπραγμάτευση μιας συμφωνίας και τις σημαντικές συζητήσεις. Σε κάθε περίπτωση αρχίζει μία περίοδος έντονης κινητικότητας με αρκετή εκτόνωση και φλερτ.


Προσέχετε για να έχετε: Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα αλλά και της έκλειψης με τον Ποσειδώνα στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι, οι γεννημένοι τις πρώτες τρεις μέρες του ζωδίου σας, καλό θα ήταν να προσέχετε όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα γιατί μπορεί να κάνετε κάποιο λάθος με το ανάλογο κόστος.


Κρατάμε το καλό: Αξιοποιείστε την εύνοιά σας στις επικοινωνίες για να προωθήσετε υποθέσεις που χρήζουν συζήτησης ή δημόσιες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει τη Δευτέρα, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών και των αξιών σας, γενικότερα. Παράλληλα, ο πλανήτης που σας κυβερνά, η Αφροδίτη, βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον ανάδρομη. Θεωρώ ότι αυτή την περίοδο, μάλλον θα πρέπει να καταλάβετε ότι είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις του συστήματος αξιών σας ή να το δομήσετε σε πιο γερές βάσεις. Ίσως θα πρέπει να κατανικήσετε την ακαμψία σας και να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι πραγματικές αξίες και ποιες όχι. Σε κάθε περίπτωση, οφείλω να σας επισημάνω ότι καλό θα ήταν να είστε πιο προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων, αν και σε αυτό τον τομέα έχετε πηγαίο ταλέντο.


Προσέχετε για να έχετε: Καλό θα ήταν να αποφύγετε κάθε οικονομική διαπραγμάτευση και, βεβαίως, να μην υπογράψετε κανέναν διακανονισμό, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας. Είναι πολύ πιθανό να εξαπατηθείτε ή ακόμη και να αυταπατάστε. Ο Ποσειδώνας συμμετέχει στην έκλειψη και στο τέλος της εβδομάδας τετραγωνίζει τον Ερμή, με αποτέλεσμα να θολώνει την κρίση σας.


Κρατάμε το καλό: Η διέλευση του Άρη στην Παρθένο ευνοεί τις αισθηματικές σας υποθέσεις καθώς επίσης και τις δημιουργικές σας δραστηριότητες. Μετατοπίστε το βάρος σε αυτούς τους τομείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Ηλιακή έκλειψη σας δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την περίοδο αλλά είναι ένας περίεργος ρόλος γι αυτό να προσέχετε πώς θα αντιδράσετε. Ο Ήλιος θα χάσει τη λάμψη του στην πρώτη μοίρα του ζωδίου σας, γεγονός που θα επηρεάσει κ

Keywords
Τυχαία Θέματα