18 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού



Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια

εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

27 έως 28 Διδύμων

Σύμβολο: «Ένας μικρός κι ένας μεγάλος ταύρος, σ' ένα ανθηρό λιβάδι»

Ερμηνεία: Καλή υγεία, δραστηριότητα, ανοιχτό μυαλό και σωστή κρίση χαρακτηρίζουν συνήθως τον άνθρωπο που γεννήθηκε σ' αυτή τη μοίρα. Αγαπά τη δουλειά και στην πιο χειρωνακτική της μορφή, λατρεύει τη φύση, του αρέσει να ζει κοντά της και απεχθάνεται οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με αυτήν. Είναι συντηρητικός, έξυπνος δουλευτής, παραγωγικός. Έχει ικανότητες για σοβαρή έρευνα σε τομείς που τον ενδιαφέρουν (συχνά η αρχαιολογία). Είναι τίμιος και ειλικρινής σα φίλος, συναισθηματικός, κάποτε παθιασμένος, όχι τόσο διανοούμενος όσο προικισμένος με κοινό νου.

Η πνευματική του δύναμη εκφράζεται πιο πολύ στις ηθικές αξίες και στα αισθήματά του. Μπορεί να περιμένει μια ευτυχισμένη και άνετη ζωή, αν το υπόλοιπο ωροσκόπιο δεν είναι «κόντρα».

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Τα πράγματα που πρέπει να κάνεις, τα μαθαίνεις κάνοντάς τα» Αριστοτέλης

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια
Keywords
Αναζητήσεις
αφροδιτη σημιτη ημερομηνια γεννησης, αφροδιτη σιμητη ημερομηνια γεννησεως
Τυχαία Θέματα