Βρείτε το τέλειο κόκκινο βερνίκι με τον πιο απλό τρόπο!

Και άλλα 3 mani tips από την New York Fashion Week

Τα καλύτερα tips κυκλοφορούν στο backstage των fashion shows. Ιδού 4 πολύ ενδιαφέροντα και πρακτικά tips από τις κορυφαίες nail experts

που δούλεψαν στα παρασκήνια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης:

1. "Αν ψάχνετε το ιδανικό κόκκινο βερνίκι για σας, απλά ρίξτε μια ματιά στην γκαρνταρόμπα σας, συμβουλεύει η Michelle Saunders, που επιμελήθηκε τα νύχια των μοντέλων στο show του Naeem Khan. "Αν διαπιστώσετε πως έχετε πολλά πορτοκαλοκόκκινα ρούχα, τότε... bingo! Αν έχετε περισσότερες επιλογές σε βαθύ μπορντό, τότε αυτό είναι το χρώμα που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας. Με αυτό τον τρόπο δεν θα κάνετε ποτέ λάθος επιλογές στο κόκκινο βερνίκι σας."

2. "Το να βρείτε το τέλειο nude βερνίκι είναι τόσο δύσκολο όσο το να βρείτε το τέλειο κόκκινο. Στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζουν τα nude με ψυχρά undertones ενώ στις σταρένιες τα nude με κόκκινα undertones", εξηγεί η Sunshine Outing που δούλεψε με την Rachel Zoe.

3. "Το τρικ με το λευκό βερνίκι είναι να απλώσετε πρώτα μια βάση που καλύπτει τυχόν "κενά" και δημιουργεί απόλυτα ομοιόμορφη επιφάνεια στο νύχι. Μετά, βεβαιωθείτε πως κάθε στρώση του λευκού βερνικού που απλώνετε είναι ομοιόμορφη, από τη ρίζα του νυχιού μέχρι την άκρη", λέει η Michelle Saunders, η οποία επέλεξε το λευκό βερνίκι για το look των μοντέλων στο show της Nanette Lepore.

4. "Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε 2 διαφορετικά βερνίκια, φροντίστε να μην είναι και τα δύο πολύ πλούσια, παχύρρευστα. Απλώστε πρώτα εκείνο που έχει πιο πλούσιο χρώμα και από πάνω ένα εντελώς διάφανο χρώμα που θα εξισορροπήσει τέλεια την σκούρα βάση, προτείνει η Jin Soon Choi, που δούλεψε στο show του Derek Lam.

Keywords
Τυχαία Θέματα