Το νέο επαγγελματικό φιάσκο της Longoria! Όχι μόνο απέτυχε αλλά έθεσε σε κίνδυνο πελάτες

Δεν πειράζει Eva μου! Εσύ να' σαι καλά

Εντάξει δεν είπαμε ποτέ ότι είναι super ταλαντούχα, ίσως κάποιοι να μην την θεωρούν καν καλή ηθοποιό, και σίγουρα έχει γίνει διάσημη περισσότερο για το σέξι της παρουσιαστικό παρά για την υποκριτική της δεινότητα, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε, ότι η Eva Longoria, έχει καταφέρει να θεωρείται από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood,

έχοντας στο ενεργητικό της μία και μόνο επιτυχία!

Φαίνεται όμως ότι και η ίδια αντιλήφθηκε, ότι το μέλλον της στην υποκριτική είναι δυσοίωνο, τουλάχιστον με τον τρόπο που τον φανταζόταν στην αρχή της καριέρας της, και αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της και να μεταπηδήσει και σε άλλους κλάδους, όπως τον επιχειρηματικό!

Άνοιξε λοιπόν ένα πολυτελές εστιατόριο στο Las Vegas, το οποίο εξειδικεύεται στη... γυναικεία διατροφή, καλά μη φανταστείτε τίποτα το φοβερό, απλά σερβίρει και μικρότερες μερίδες, και ατένισε με αισιοδοξία και κυρίως αυτοπεποίθηση το μέλλον! Δυστυχώς όμως, και έπειτα από ούτε 2 χρόνια λειτουργίας του μαγαζιού, το υγειονομικό, όπως το λέμε εμείς εδώ στα μέρη μας, αποφάσισε να του βάλει λουκέτο, διότι πολύ απλά δεν πληρούσε τους κανόνες υγιεινής, κυρίως σε ότι είχε να κάνει με τη θερμοκρασία των κρεάτων, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ότι η υγεία των πελατών έμπαινε σε κίνδυνο!

Πολύ κρίμα βρε Eva μου! Κυρίως για τη φοβερή ιδέα της μικρότερης μερίδας! Που το σκέφτηκες βρε θηρίο;

Keywords
Τυχαία Θέματα