Το απόλυτο trend του καλοκαιριού είναι τα μακρυμάνικα φορέματα

Κάντε το όπως το έκαναν οι star του Hollywood.

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε ένα trend να επαναλαμβάνετε σε κάποια εκδήλωση κόκκινου χαλιού και αυτή τη φορά οι διάσημες star δεν έπεσαν έξω. Από την αγαπημένη μας Beyonce μέχρι την Carolina Kurkova, όλα τα κορίτσια έκαναν υπομονή και φόρεσαν τις μακρυμάνικες τουαλέτες χωρίς να παραπονεθούν.

Τώρα

θα μας πείτε, μα είναι δυνατόν καλοκαιριάτικα να φορέσουμε μακρύ μανίκι; Προφανώς δεν είναι το fashion trend που θα σας προτείνουμε για την παραλία, ούτε εκείνο που δε θα βγάζετε από πάνω σας, αλλά σα fashionistas οφείλετε να γνωρίζετε πως το στυλ θέλει θυσίες κι αυτή τη φορά οι σχεδιαστές μόδας συνωμότησαν και αποφάσισαν πως θα πρέπει να βγάλετε τη μπέμπελη.

Τι εννοούμε με αυτό; Πως από τα πιο απλά βαμβακερά Gucci φορέματα μέχρι τα τούλινα Givenchy και τα δαντελένια Valentino, τα φετινά φορέματα έχουν αποκαλυπτικές πλάτες, αβυσσαλέα ντεκολτέ, ποικιλία στα μήκη και μακριά μανίκια.

Κάντε την καρδιά σας πέτρα, αγκαλιάστε τον ανεμιστήρα και διαλέξτε έστω ένα διάφανο μακρυμάνικο πουκάμισο, έτσι για να μη μείνετε στην «απ' έξω»!

Keywords
Τυχαία Θέματα