Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/5


Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Την ώρα που ο πρόεδρος του κοινοβουλίου ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της γενοκτονίας των Ποντίων η κ Ρεπούση εξαφανίστηκε από την αίθουσα για λόγους πρακτικούς(;). Είχε φάει μάλλον κάτι χαλασμένο και δεν άντεχε ούτε ένα λεπτό να περιμένει.

Από την άλλη ο Γιωργάκης μετά το θεάρεστο έργο του -τέτοιο κατάντημα είχαμε χρόνια να δούμε- ξεκουράζεται , κάνοντας ποδήλατο και jogging.

Ή μήπως joking? Ας είμαστε καλά εμείς που μείναμε εδώ να τρέχουμε και να μας τρέχουν.

Η εξίσωση της ημέρας

Βόρειος Δεσμός= Zeus/Vulkanus=Hades/Poseidon

Έκθεση στα αποτελέσματα μιας μεγάλης δύναμης . Για να συνδεθούν με τα στρατιωτικά πράγματα, τις μηχανές, τα όπλα. Παρέες που απαρτίζονται με περίεργους ανθρώπους.

Τις περισσότερες φορές δεν ευθύνονται οι δύσκολες καταστάσεις που κάνουν τους ανθρώπους να μην προσπαθούν, αντίθετα το γεγονός ότι δεν προσπαθούν κάνουν τα πράγματα δύσκολα. Αρχίστε να κάνετε ότι μπορείτε ή φαντάζεστε πως θα μπορούσατε να κάνετε. Αυτό αρκεί να αποκτήσετε τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να συνεχίσετε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Κερδίζεις δύναμη, κουράγιο και αυτοπεποίθηση από κάθε εμπειρία που ορθώνεις το ανάστημά σου και, πραγματικά, κοιτάς το φόβο στα μάτια» Eleanor Roosevelt

Το τραγούδι της ημέρας: «Το γλυπτό- Δυνατός σαν του Ήλιου του φως»

Keywords
Τυχαία Θέματα