Τι του λείπει του ψωριάρη;

... show biz στολισμένη με μαργαριτάρι. Ο Βενιζέλος ξενυχτάει και στέλνει επιστολή κατά του δημοψηφίσματος 4.45 τα ξημερώματα. Η Φώφη Γεννηματά λέει όχι στο δημοψήφισμα 8 η ώρα το πρωί. Λίγο πριν η Καϊλή ανεξαρτητοποιείται ως βουλευτής.

Ο

Λοβέρδος κατά του δημοψηφίσματος. Ένας ένας οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος διαφοροποιούνται απ τον πρόεδρο τους, ενώ ο ίδιος λείπει σε ταξίδι για δουλειές, στις Κάννες που ούτε εκεί του βγαίνουν τα πράγματα όπως θα ήθελε.

Όσοι απ' την Βουλή και απ τα κανάλια, σε αυτή την καινοτομική διακυβέρνηση χώρας από τηλεοπτικά στούντιο, μας έπειθαν τόσο καιρό πως ότι γίνεται το κάνουν για το καλό μας, τώρα, είναι αμέτοχοι και δεν φταίνε οι ίδιοι! Ως λαός τους ακούμε, εμβρόντητοι, σίγουροι όμως, για το σχιζοφρενικό μας πολιτικό τοπίο, για να γλιτώσουμε εμείς την ψυχιατρική κλινική, ή το σίγουρο πτωχοκομείο.

Και μέσα σ' όλα, κάτι σταρ καθ' ομολογίαν, της συμφοράς, να 'χουν τα αβγά και τα πασχάλια χαμένα! Δεν θα ήθελα να είμαι ούτε ψύλλος στο κόρφο τους, στις μέρες μας, που η μεγαλύτερη και η πιο φωτογενής celebrity αναδεικνύεται η Εύα Καϊλή και όλοι κρεμόμαστε απ τα χείλη των πολιτικών και της ενημέρωσης.

Άδικο θα μου πεις! Ξέρεις τι είναι να πασχίσεις να ξεφύγεις απ την ανωνυμία, να μάθει ο θυρωρός της πολυκατοικίας και ο περιπτεράς της γειτονιάς και εκεί που έχεις έτοιμη την ατάκα – όνειρο «δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, θέλω να απασχολώ με την δουλειά μου, μόνο» να μη νοιάζεται κανείς αν υπάρχεις;

ΔΡΑΜΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα