«Θέλω οικογένεια από τα 21. Είμαι διαφορετική από τις σημερινές γυναίκες»;

16:09 7/2/2013 - Πηγή: Queen.gr

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Με αφορμή το mail μιας αναγνώστριας που ανέφερε ότι νιώθει διαφορετική θα ήθελα να σας μιλήσω και εγώ με την σειρά μου για τις δικές μου φοβίες.
Είμαι 21 σπουδάζω στη Θεσσαλονίκη,όχι δεν είμαι αυτό που φαντάζονται όλοι, δηλαδή μια φοιτήτρια που πηγαίνει από πάρτι σε πάρτι που ξεχνά που την βρήκε το ξημέρωμα και έχει πάρει Μάστερ με θέμα , όχι εγώ τον καφέ μου δεν τον πίνω στο Πολυτεχνείο

Θαυμάζοντας τα της σχολής,εμένα η ζωή μου έχει πάρει άλλη ρότα .Εντάξει ξέρω ότι με αυτά που λέω σκιαγραφώ την εικόνα μιας μέτριας αν όχι κακίας εμφανισιακά κοπέλας,σίγουρα δεν νιώθω Ζιζελ,αλλά επιβεβαιώνομαι αρκετά συχνά από το αντίθετο φύλο,δεν έχω παράπονο.Σε αντίθεση λοιπόν με άλλες συμφοιτήτριες μου διατηρώ μια σχέση σοβαρή σε σύγκριση με τις προηγούμενες, δεν βγαίνω τα βράδια γιατί δεν το αντέχω όχι μόνο το ποτό αλλά και το ξενύχτι,φίλες έχω λίγες αλλά δεν με στεναχωρεί γιατί μετά από αυτά που πέρασα έχω μάθει να στοχεύω στη ποιότητα και ΌΧΙ στην ποσότητα. Όλους τους δηθενισμούς τους έχω φάει με το κουτάλι τα τελευταία 4 χρόνια και τώρα που αισθάνομαι ότι έχω βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο έχουμε τα ίδια όνειρα τις ίδιες προσδοκίες και γενικότερα τις ίδιες απόψεις δεν θα τον αφήσω. Απλά να μωρέ είναι που στα όνειρα μου συγκαταλέγεται και η δημιουργία οικογένειας,και ο,τι συνεπάγεται με αυτό.Φοβάμαι όμως πολύ να το πω.Στην σημερινή κοινωνία αν είσαι 21 δεν είσαι ο τύπος του πάρτι και έχεις τέτοια όνειρα φαντάζεις εξωγήινος από εκεί που η κοινωνία μια κοπέλα 21- 25 χρ. την θεωρούσε καλή ηλικία για οικογένεια πλέον την κατακρίνει αν δημιουργήσει μια με την θέληση της έχουμε πάει από το ένα άκρο στο άλλο!!!.Πρόσφατα μια συμμαθήτρια μου έμεινε έγκυος, όλες ένιωθαν οίκτο για αυτήν. Δεν ξέρω τι λένε οι ''Φυσιολογικές'' κοπέλες εμένα πάντως αν μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο θα χαιρόμουν, σε καμία περίπτωση δεν το επιδιώκω αλλά αν τύχει θα χαρώ ναι θα χαρώ για πολλούς λόγους. Φοβάμαι όμως, φοβάμαι πολύ μην την διαφορετικότητα μου την πληρώσω μετά φοβάμαι μην κάποια στιγμή κάνω flash back και μετανιώσω που δεν υπήρξα και εγώ μία συνηθισμένη κοπέλα.

Η απάντηση του Queen.gr


Γεια σου φίλη μας. Δεν μας λες και κάτι παράξενο. Κάτι που θα έπρεπε να σε προβληματίζει ή να σε ανησυχεί. Δεν διαφέρεις σε τίποτα από άπειρες κοπέλες και δεν σημαίνει πως εκείνες που έχεουν άλλα όνειρα είναι συνηθισμένες κι εσύ ασυνήθιστη. Ούτε πως έχεις κάποιο πρόβλημα εσύ ενώ εκείνες όχι- φυσικά δεν ισχύει ούτε το αντίθετο.

Όσα σκέφτεσαι είναι απόλυτα φυσιολογικά. Το μόνο που ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να προσέξεις αν σου τύχει να φέρεις ένα παιδί στον κόμσο σε τόσο μικρή ηλικία είναι το παιδί. Δεν μεγαλώνουν μόνα τους. Γενικά οι ευθύνες του γάμου και τις οικογένειας είναι μεγάλες και βαριές και είτε είμαστε 18 είτε 38 όταν το αποφασίζουμε ή τυχαίνει (που καλό ειναι να μην αφήνεται στην τύχη) πρέπει να είμαστε σε θέση να τις αναλάβουμε και να τις σηκώσουμε. Κατά τα άλλα δεν χρειάζεται να δίνεις εξηγήσεις και να απολογείσαι για το χαρακτήρα και τα γούστα σου.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.



Keywords
Τυχαία Θέματα