«Θα κάνω τα πάντα για να την ξανακερδίσω»! Ποιος το είπε για τη διάσημη πρώην του;

17:18 7/3/2014 - Πηγή: Queen.gr

Aυτό θα πει μεγάλος έρωτας!

Είμαστε σίγουροι πως όλοι γνωρίζετε ή ίσως και να έχετε βιώσει έρωτες μεγάλους, δυνατούς και καταστροφικούς! Πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια της εφηβείας, στην ηλικία δηλαδή, που δε σε νοιάζει τίποτα απολύτως και τα συναισθήματα διογκώνονται ενώ ακόμα και η παραμικρή ερωτική απογοήτευση, χρίζει ιατρικής παρακολούθησης!

Έναν τέτοιον έρωτα φαίνεται ότι θυμήθηκε ο Aaron Carter, ναι ο μικρός, γλυκός, ξανθός αδερφός του Nick Carter, o οποίος στο μακρινό 2000

υπήρξε ζευγάρι με την επίσης γλυκούλα και ξανθούλα Hilary Duff. Οι 2 τους μάλιστα, ήταν μαζί για περίπου 3 χρόνια, με το ειδύλλιό τους να τελειώνει δυσάρεστα, έπειτα από το... κέρατο του Aaron με το επίσης τότε παιδί-θαύμα Lindsay Lohan!

Δεν ξέρουμε τι είδους σχέση είχαν τότε, ήταν και μικρά παιδιά άλλωστε, κι αν είχαν μείνει μόνο σε φιλιά και αγκαλιές, αλλά όπως όλα δείχνουν, η σχέση αυτή κυριολεκτικά σημάδεψε τον Aaron, ο οποίος αφού έκανε retweet μία πρόσφατη φωτογραφία της Hilary, έγραψε από κάτω: «Θα ξοδέψω την υπόλοιπη ζωή μου προσπαθώντας να την κερδίσω πίσω και δεν με νοιάζει καθόλου τι μπορεί να σκέφτεται ο καθένας»!

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια έπεσαν βροχή, ενώ η... άμεσα ενδιαφερόμενη, δεν έχει κάνει καμία απολύτως κίνηση μέχρι στιγμής. Πάντως, πριν λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την 26χρονη star, με τον πρώην πλέον σύντροφό της Comrie και το γιο τους Luca σε κοινή τους έξοδο.

Εμείς να ευχηθούμε στον Aaron κάθε επιτυχία, γιατί τα λόγια του αυτά δείχνουν θάρρος και αποφασιστικότητα. Eύγε νέε μου!

Keywords
Τυχαία Θέματα