Τα μυστικά ομορφιάς της Jennifer Garner

Η ηθοποιός μίλησε στο allure

Η Jennifer Garner φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού allure και στη συνεντευξη που έδωσε αποκάλυψε μεταξύ άλλων και κάποια από τα μυστικά ομορφιάς της.

Ο νούμερο 1 κανόνας φροντίδας: "Η επιδερμίδα πρέπει να ειναι απολύτως καθαρή και να είναι πάντα προστατευμένη με αντηλιακό. Επιπλέον, ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός αλλά δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ όσο χρειαζεται το δέρμα μου. Και δεν ξέρω ποια γυναίκα προλαβαίνει πλέον."

Αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς: "Χρησιμοποιώ

όλο και περισσότερα προϊόντα με συστατικά όπως το άλφη υδροξυ-οξυ και η ρετινόλη. Αλλά δεν πιστεύω πως τα προϊόντα φροντίδας που χρησιμοποιείς θα πρέπει να είναι και τα πιο ακριβά στον κόσμο.Χρησιμοποιώ προϊόντα φαρμακείου, ειδικά αντηλιακό, γιατί φοράω πολύ. Μου αρέσει το αντηλιακό Neutrogena Ultra Sheer Liquid SPF 70."

Το καθημερινό της hairstyling: "Δεν μπορώ να καταλάβω πώς οι γυναίκες που πρέπει να πάνε στο γραφείο τους νωρίς το πρωί, προλαβαίνουν να περιποιηθούν τον εαυτό τους. Δεν κάνω πιστολάκι. Δεν ξέρω καν που βρίσκεται το πιστολάκι. Οπότε η ιδέα και μόνο πως πρέπει να το εντάξω στην καθημερινότητά μου, με τρελαίνει."

Το καλύτερο tip μακιγιάζ: "Χρησιμοποιείτε καλά πινέλα! Και ένα καλό lip balm."

Η ιεροτελεστία που δεν πρέπει ποτέ να δει ο άντρας της: "Λοιπόν, κανένας άντρας δεν χρειάζεται να είναι τριγύρω όταν κάνεις αποτρίχωση. Ποτέ."

Keywords
Τυχαία Θέματα