Σμαράγδα Καρύδη: «Είναι αδιακρισία και αντιαισθητικό να μας μετράνε τα χρόνια και τα κιλά»

Η Σμαράγδα, το Chicago, και οι σέξι εμφανίσεις

Δεν το ξέρει, αλλά τη Σμαράγδα την έχω ακουστά από την εποχή που ήταν 20 χρονών, φοιτήτρια ακόμη του Εθνικού θεάτρου. Ήταν ένα εντυπωσιακά όμορφο ξανθό κορίτσι με πολύ ταλέντο. Δεν το ξέρει ούτε αυτό, αλλά η φήμη της είχε κυκλοφορήσει σε πολλές παρέες ακόμη και σε αυτές που ήταν άσχετες με το θέατρο, όπως η δική μου.

Δύο δεκαετίες μετά, δεν έχουν αλλάξει και πολλά για τη Σμαράγδα που παραμένει όμορφη,

ταλαντούχα, ισορροπημένη και με τη φήμη της να συζητιέται σε πολλές παρέες της πόλης.
Φέτος εμφανίζεται στη σκηνή του Παλλάς ως η Ρόξι Χαρτ στο μιούζικαλ Chicago. Μια φιλόδοξη στάρλετ που κάνει τα πάντα για ένα ακόμη εξώφυλλο και για λίγο ακόμη χρόνο φήμης. Το ότι η Σμαράγδα κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλη μια φιλοφρόνηση που γράφεται έτσι για να γεμίσει τις αράδες. Είναι μια πραγματικότητα, την οποία θα ανακαλύψετε μόλις δείτε την παράσταση.

Τι σε φόβισε περισσότερο στην παράσταση; Πού είπες «ωχ, αυτό δεν το έχω»;
Δεν με φόβισε τίποτε απολύτως. Ήθελα να το φέρω εις πέραν όσο γινόταν καλύτερα. Άλλωστε μια ιστορία πας να διηγηθείς, είτε παίζοντας, είτε τραγουδώντας. Έκανα τις πρόβες μου γιατί ήθελα να έχω αντοχές, μιας και δεν είναι εύκολος συνδυασμός να χορεύεις, να τραγουδάς και να παίρνεις και τις σωστές αναπνοές και όλα αυτά live. Ήθελε προπόνηση αυτός ο συνδυασμός, αλλά δεν με φόβισε τίποτε, ίσα ίσα που με χαροποίησε σαν καινούργιο παιχνίδι.

Χρειάστηκε να πας γυμναστήριο ή να κάνεις δίαιτα;
Πηγαίνω γυμναστήριο και τα τελευταία δύο χρόνια κάνω pilates που κάνει πάρα πολύ καλό στο σώμα. Δίαιτα δεν έκανα, γιατί είχα αδυνατίσει αρκετά πέρσι και είχα πει να προσέξω να μην πάρω κιλά. Έτσι όλο το καλοκαίρι ήμουν λίγο προσεχτική, αλλά για μένα δεν ήταν πολύ δύσκολο, γιατί δεν παίρνω εύκολα κιλά.

Εμφανίζεσαι με πολύ sexy κορμάκια και κοστούμια και το σώμα σου φαίνεται τρομερά γυμνασμένο.
Το σώμα μου ήταν πάντα γυμνασμένο και αρπάζει εύκολα που λένε, άλλα δεν έχω μείνει και αγύμναστη για μεγάλο διάστημα. Μετά τις Μέλισσες τον Αύγουστο και το θέατρο που είχα πολλές εμφανίσεις με μαγιό, αφέθηκα λίγο, άφησα τη γυμναστική και έφαγα πολύ, μόλις όμως είδα ότι ξέφυγα, επανήλθα. Δεν θέλω να αφήνομαι και να φτάνω στο μη περαιτέρω ή εκεί που δεν έχει επιστροφή.

Πρώτη φορά σε βλέπουμε με τόσο κοντά μαλλιά. Στεναχωρήθηκες που τα έκοψες;
Όχι δεν είναι η πρώτη φορά. Τα είχα κόψει όταν έκανα το «Αχ και να 'ξερες» και τον «Λευκό Οίκο». Τα είχα κόψει σαν τη Μεγκ Ράιαν, είχα κάνει και φράντζα. Δεν στεναχωρήθηκα λοιπόν καθόλου, τι να με πειράξει; Εγώ η ίδια ήθελα να τα κόψω, δεν ήθελα περούκα και τα 'βαψα κιόλας και πρώτη φορά τα ανοίγω τόσο πολύ στο χρώμα.

Νιώθεις τυχερή; Σου ήρθε εύκολα η επιτυχία και σχετικά νωρίς και ήσουν όμορφη από πιτσιρίκα χωρίς καθόλου προσπάθεια.
Γενικά νιώθω τυχερή, αλλά δεν μου στρώθηκαν όλα με το καλημέρα. Είχα τύχη, αλλά μόνο με την τύχη δεν γίνεται τίποτε, χρειάζεται δουλειά και συνέπεια. Για πρ
Keywords
Τυχαία Θέματα