Πού βρίσκονται σήμερα τα hot boys των '80s;

Τα είδωλα της εφηβείας μας και που βρίσκονται σήμερα...

Παρακολουθούσαμε τις ταινίες τους και καρδιοχτύπουσαμε, πολλοί μάλιστα κοσμούσαν και τους τοίχους των δωματίων, τα τετράδια και τις σχολικές μας τσάντες! Η λατρεία στο πρόσωπό τους ήταν τόσο μεγάλη που θα έκανε τον Robert Pattinson και τον Justin Bieber να σκίσουν τα πτυχία τους! Ο λόγος φυσικά για τα sex symbols των '80s των οποίων η ηλικία ξεκινούσε από 15 και έφτανε βία 25 (!) και οι οποίοι λατρεύονταν σαν θεοί από τις έφηβες όλου του κόσμου. Πού είναι όμως σήμερα όλα αυτά τα όμορφα παληκάρια; Έκαναν την αναμενόμενη καριέρα, εκμεταλλευόμενοι πάντα την ομορφιά τους, ή χάθηκαν κι αυτοί όπως η... νιότη τους; Βρήκαμε τους πιο χαρακτηριστικούς και σας τους παρουσιάζουμε...

Τom Cruise: Ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν το 1983 στην ταινία Risky Business και έκτοτε η καριέρα του εκτοξεύτηκε στην κυριολεξία! Σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους star του Hollywood, με αμέτρητες εισπρακτικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, Top Gun, Mission Impossible, Rain Man κ.ά, ενώ έχει το μαγικό χάρισμα να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το πολύκροτο διαζύγιό του από την Katie Holmes και όλες τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν.

John Stamos: Ο ελληνικής καταγωγής γόης, όχι να το παινευτούμε αλλά τα γoνίδιά μας κάνουν θραύση ακόμα και στις αχανείς ΗΠΑ, πρωτοεμφανίστηκε στη σειρά General Hospital για την οποία κέρδισε και βραβείο Emmy, ενώ οι γυναίκες τον λάτρεψαν με τον ρόλο του ευαίσθητου μουσικού θείου Jesse στη σειρά Full House. Έκτοτε πρωταγωνίστησε σε πολλές ακόμα τηλεοπτικές σειρές με πιο πρόσφατη την εμφάνισή του στο Glee. Πάντως, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι όσα χρόνια και αν περάσουν η γοητεία του παραμένει ακαταμάχητη.

Christian Slater: Από τα μεγαλύτερα teen idols της δεκαετίας του '80 έγινε γνωστός από τον ρόλο του στην μαύρη κωμωδία Heathers όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Winona Ryder, με την οποία έιχε υπάρξει και ζευγάρι, και την Shannen Doherty. Η καριέρα του στη συνέχεια μπορεί να μην  ήταν τόσο εντυπωσιακή, εμφανίστηκε στις ταινίες Interview With a Vampire: The Vampire Chronicles, 3000 Miles to Graceland και στο τηλεοπτικό Breaking In, αλλά καμιά μας δεν μπορεί να ξεχάσει το baby face που κοσμούσε κάποτε τα εξώφυλλα των περιοδικών.

John Cusack: Αδερφός της επίσης γνωστής ηθοποιού Joan Cusack, έγινε διάσημος μέσω της εφηβικής ταινίας Sixteen Candles ενώ πρωταγωνίστησε και σε αμέτρητες άλλες ανάμεσα στις οποίες και οι μεγάλες επιτυχίες Better off Dead, One Crazy Summer και Say Anything. Η καριέρα του συνέχισε να είναι επιτυχημένη και στα χρόνια της ενηλικίωσης ενώ τώρα τελευταία το έχει ρίξει στο θέατρο καθώς έχει εμφανιστεί στις παραστάσεις Being John Malkovich, High Fidelity και The Raven.

Μichael J. Fox: Όσες έχετε δει τη θρυλική πλέον ταινία Back To The Future, σίγουρα θα θυμάστε τον γλυκό έφηβο ο οποίος υποδυόταν τον Marty McFly. Ο Fox πρωτοεμφανίστηκε στην μικρή οθόνη το 1982 στο σήριαλ Family Ties ε

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Queen.gr