Οι celebrities λατρεύουν τα neon παντελόνια!

Και το αποδεικνύουν σε κάθε τους εμφάνιση

Τα neon jeans αποτελούν ένα από τα καυτά κομμάτια σε κάθε ντουλάπα εδώ και καιρό, όμως το καλοκαίρι δεν παύει να είναι η ιδανική εποχή να τα τιμήσουμε. Προκειμένου να πάρουμε ιδέες για τις μέρες που σκοπέυουμε να αποχωριστούμε το φορεματάκια και τα ψηλόμεσα σορτς, φαντάζει η πιο ιδανική λύση.

Το

καλό παράδειγμα για πολλοστή φορά παίρνουμε από τις πιο hot κυρίες της διεθνούς σόου μπιζ που δεν αποχωρίζονται το trend σε περισσότερα από ένα χρώματα. Επιπλέον, οι celebrities το προτιμούν skinny, καθώς είναι η πιο κατάλληλη εγαρμογή για να δείχνουν θηλυκές και πιο ψηλές, από το πρωί ως το βράδυ. Casual με flats και μπαλαρίνες και πιο sexy-glam με ένα ζευγάρι πλατφόρμες ή χοντροτάκουνα πέδιλα- το στενό τζιν δεν μας απογοητεύει ποτέ- ενώ το έντονο χρώμα μαγνητίζει τα βλέμματα και μας τοποθετεί 'μέσα' στη μόδα!

Δείτε πως το φορούν οι Ashley Greene, Eva Longoria,Sarah Jessica Parker, Victoria Beckham (η μόνη με καμπάνα!) και Jessica Alba και δοκιμάστε το κι εσείς με απλά cropped tops, γιλέκα, κορμάκια και φαρδιά μπλουζοφορέματα! 

Διαβάστε ακόμη:

Κλέψε το boho στυλ της Rachel Zoe

H Rachel Bilson απογειώνει το casual στυλ της με μία υπέροχη Chanel τσάντα!

Ιδού το πιο hot παπούτσι στο κόκκινο χαλί!

Keywords
Τυχαία Θέματα