Ποιος star του Hollywood κόβει το ποτό για να ανακτήσει τη χαμένη του νιότη;

Τον έπιασε η κρίση των 50 και κόβει τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια!

O Johnny Depp είναι ένας από τους πιο σέξι και γοητευτικούς άντρες του Hollywood. Ωστόσο, φαίνεται πως τελευταία, τα καλά του γονίδια, αυτά που επί τριάντα σχεδόν συναπτά έτη δεν τον πρόδωσαν ποτέ και τον  έδειχναν τουλάχιστον μία δεκαετία νεότερο, έχουν αρχίσει να του κάνουν... νερά!

Στα 49 του πλέον, μπορεί να καμουφλάρει την γερασμένη του όψη με

τους ιδιαίτερους ρόλους και το βαρύ μακιγιάζ που κάνει, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος έχει αρχίσει να ανησυχεί έντονα για τη χαμένη του νιότη και την απότομη αλλαγή στην εμφάνισή του! Αποφάσισε λοιπόν να κόψει μαχαίρι το ποτό, προκειμένου το πρόσωπό του να ανακτήσει την παλιά του λάμψη.

Φίλος του διάσημου ηθοποιού λέει: «Ο Johnny προσπάθησε και παλαιότερα να κόψει το ποτό αλλά δεν τα κατάφερε. Αυτή τη φορά όμως το έχει πάρει απόφαση. Έδωσε μάλιστα και έξι από τα πιο ακριβά και σπάνια κρασιά του»!

Είναι μάλιστα τέτοια η αγάπη του Depp για το αλκοόλ και συγκεκριμένα το κρασί που μετέτρεψε το περίφημο τατουάζ που έγραφε Winona Forever σε Wino Forever!!! Παρόλα αυτά, οι προτεραιότητες του star έχουν πλέον αλλάξει και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να ανακτήσει και πάλι τη χαμένη του γοητεία.

Αυτά κάνουν οι καταχρήσεις Johnny... Όχι ότι εμάς δεν μας αρέσει κι έτσι, αλλά λέμε τώρα!

Διαβάστε επίσης:

H Vanessa Paradis βγαίνει με τον πρώην της Carla Bruni!

H νέα μανία στο Hollywood: Άντρες με βαμμένα νύχια!

Ένα αστέρι γεννιέται: 8 stars του Ηοllywood στον πρώτο τους ρόλο

 

Keywords
Τυχαία Θέματα