Ποιος σχεδιαστής έχει αποκαλέσει στο παρελθόν την Cara Delevingne νάνο;

Μπορεί να είναι από τα μοντέλα με τη μεγαλύτερη ζήτηση αυτή τη στιγμή, όμως, στο παρελθόν την έχουν αποκαλέσει «νάνο».

Η Cara Delevingne, το κορίτσι από τη Βρετανία με τα έντονα φρύδια και τις αστείες γκριμάτσες που αυτή τη στιγμή είναι από τα μοντέλα με την μεγαλύτερη ζήτηση τόσο σε καμπάνιες όσο και σε editorials και πασαρέλες, έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα της τον περασμένο Σεπτέμβρη. Στέφθηκε βασίλισσα του λονδρέζικου fashion week, περπάτησε σε πάμπολλα ντεφιλέ και άρχισε να κατακτά το ένα

μετά το άλλο εξώφυλλο με τις καμπάνιες να ακολουθούν σε σημείο που δήλωσε πως είχε κουραστεί από το modeling. Πριν, όμως, γίνει από τα αγαπημένα κορίτσια των σχεδιαστών η με ύψος 1,76 Cara είχε αποκαλεστεί «νάνος», από κάποιον που μέχρι τότε δεν ήταν οπαδός της.

Ο λόγος για τον Marc Jacobs που στο casting για το show της συλλογής του περασμένου χειμώνα είχε απορρίψει την Cara. Χαρακτηριστικά όταν την είδε ανάμεσα σε όλα τα πολύ ψηλά μοντέλα είπε στην editor του περιοδικού Love, Katie Grand που συνεργάζονται στα casting «Γιατί είναι αυτός ο νάνος εδώ;».

Μετά από λίγους μήνες βέβαια, η Cara περπάτησε στα ντεφιλέ τόσο του Marc Jacobs όσο και του Louis Vuitton και φωτογραφήθηκε γυμνή για τη σειρά t-shirt «Protect The Skin You're In» κατά του καρκίνου του Marc Jacobs.

Keywords
Τυχαία Θέματα