Ποια είναι τα μοντέλα εκείνα που βγάζουν τα περισσότερα χρήματα αυτή τη στιγμή;

Μπορεί η λίστα του Forbes να μας δίνει μια ιδέα, αλλά δεν είναι η μόνη.

Το έγκριτο site models.com ανανέωσε με την αλλαγή της σεζόν και τη λίστα του με τα «money girls», τα μοντέλα δηλαδή εκείνα που βγάζουν τα περισσότερα χρήματα αυτή τη στιγμή. Και όταν μιλάμε για χρήματα και μεγάλα ποσά αναφερόμαστε σε συμβόλαια με εξαψήφια νούμερα.

Και ποια είναι αυτά τα κορίτσια; Είναι εκείνα τα special class μοντέλα που οι μεγάλες εταιρίες-δυνατοί πελάτες είναι πρόθυμες να πληρώσουν παχυλά ποσά για να δουλέψουν μαζί τους. Πελάτες όπως η Victoria's Secret, οι γίγαντες των καλλυντικών σαν τη Lancôme και την Estée Lauder και οίκοι κολοσσοί, όπως ο Calvin Klein.

Πρώτη, λοιπόν, σε αυτή τη λίστα φιγουράρει η Gisele Bündchen που πρόσφατα μόνο δούλεψε με τους οίκους Chanel, Louis Vuitton, David Yurman και Η&Μ. Την ακολουθούν η Kate Moss (συνεργάστηκε πρόσφατα με τους Givenchy, Rimmel, Versace, Stuart Weitzman , Matchless, St. Tropez και Kérastase), η Victoria's Secret angel Adriana Lima, το πρόσωπο του οίκου κοσμημάτων Tiffany & Co Doutzen Kroes και η μούσα των Stella McCartney και Guerlain Natalia Vodianova. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Daria Werbowy, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Carolyn Murphy και Valentina Zeliaeva.

Keywords
Τυχαία Θέματα