Ποια διάσημη τραγουδίστρια έστειλε στην Adele sexy εσώρουχα επειδή έγινε μανούλα;

Από πρωτοτυπία άλλο τίποτα η superstar!

Είναι γεγονός! Η Adele, έγινε μανούλα και όλοι οι διάσημοι φίλοι της, εκ των οποίων και η Jessie J, τη γέμισαν με τρυφερά δώρα για το νεογέννητο!

Μια όμως έκανε τη διαφορά και ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η εκκεντρική Rihanna, η οποία έκανε τριπλό δώρο! Δύο φορμάκια για το μωρό, τα οποία είχαν στάμπες πάνω γράφοντας: «Η μαμά μου είναι μια rock star» και «Επιτέλους βγήκα μετά από 9 μήνες... μέσα!»

Ομολογουμένως πρωτότυπα τα σλόγκαν, αλλά η εφευρετικότητα της RiRi δε σταμάτησε εκεί! Είπε να μην αφήσει παραπονεμένη την Adele και έτσι της έστειλε και εκείνης ένα δωράκι. Τι ήταν αυτό; Καυτά εσώρουχα! Η Rihanna έγραψε και μια κάρτα λέγοντας: «Πρέπει να παραμείνεις μια sexy-yummy μαμά! Απόλαυσέ τα! Συγχαρητήρια!»

Πηγές λένε ότι η Rihanna λατρεύει την Adele και ήθελε να είναι από τις πρώτες που θα της ευχηθεί. Επίσης, ήθελε να της κάνει πρωτότυπα δώρα ώστε να τα θυμάται η αγαπημένη της φίλη. Η Adele λέγεται ότι κατενθουσιάστηκε με τα δώρα και τα έδειχνε σε όλους. Ωραίο να βλέπουμε φιλίες στο Hollywood και όχι μόνο μαλλιοτραβήγματα!

 

Διαβάστε ακόμα:

H Adele έγινε μαμά!

H Adele δέχεται απειλές και υβριστικά μηνύματα για το μωρό της

Ποιες διάσημες καλωσόρισαν τον πελαργό πριν το γάμο;

Keywords
Τυχαία Θέματα