Δεν βρίσκω κάποιον να με ικανοποιεί για σχέση πια, αλλά δεν κάνω πισωγυρίσματα!

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γειά σας,
είμαι 19 ετών και με απασχολεί το κεφάλαιο άντρες.Πριν απο 6 μήνες έκανα την πρώτη μου σχέση με ένα παιδί από τη σχολή μου.Δεν άργησα να καταλάβω οτι παρ'όλο που ήταν τέλειος και μου φερότανε υπέροχα δεν ήταν αυτό που ήθελα,νόμιζα οτι ήταν ανώριμος και πραγματικά δεν είχαμε κάτι ουσιαστικό να πούμε όποτε βγαίναμε...όμως τον ήθελα για φίλο.όταν του το είπα πληγώθηκε με αποτελεσμα να συμβιβαστώ σε μια σχέση για 5 μήνες.Τελίκα στο τέλος καταλάβαμε

και οι 2 οτι δεν γίνεται.Τώρα μετα απο ένα διάστημα ηρεμίας και ελευθερίας θέλω να κάνω σχέση όμως κανέις δεν με ικανοποιεί,έχω βγει κατα καιρούς με κάποια παιδιά αλλά δεν...κάποιες φορές λέω στον εαυτό μου τι χαζή που ήμουν και δεν εκτιμούσα τον πρώην αλλά μετά λέω όχι πισωγυρίσματα!Είμαι δηλαδή σε μια φάση που περιμένω το εξ ουρανού!απο την άλλη εχώ τόσες υποχρεώσεις που μου φαίνεται γελοίος αύτος ο προβληματισμός αλλά μήπως αν είχα ένα ταίρι θα με τόνονε σε όλους τους τομείς??! ευχαριστώ και ανυπομονώ για την απάντηση,φιλάκια πολλά.

Η απάντηση του Queen.gr

Αυτά συμβαίνουν και εκτός από κάποιες περιπτώσεις που η ερωτική ζωή ξεκινά με τρελούς έρωτες ή αυτό που νομίζει κανείς για τρελό έρωτα- κάπως έτσι καταλήγουν.

Δεν είναι εύκολο να βρεις το ιδανικό ή έστω κάτι να σε καλύπτει στα περισσότερα επίπεδα, ιδίως όσο μεγαλώνεις και σίγουρα αν ξέρεις καλά τι θέλεις. Είναι σημαντικό να μπορείς να συζητήσεις με τον άλλο και να νιώθεις ότι μία σχέση σε πάει μπροστά και δεν σε αφήνει στάσιμο. Καλό είναι να μαθαίνουμε τον εαυτό μας μέσα από κάποιον άλλον. Το ότι έμεινες σε σχέση παρότι δεν ήθελες, σίγουρα σε κούρασε ακόμη περισσότερο.

Μην παραιτείσαι, θα βρεθεί κάποιος. Θα σου ακουστεί τετριμμένο αλλά όσο το περιμένεις και όσο το ψάχνεις τόσο πιο δύσκολα έρχεται. Ακριβώς γιατί ο χρόνος που περνάει καταγράφεται. Άσε τον εαυτό σου αυθόρμητο και δοκίμασε. Σίγουρα μέσα σε όλες τις γνωριμίες που θα προκύψουν, θα βρεθεί το κατάλληλο και αυτό που θα σε γεμίσει. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι σε σχέση συνεχώς και μη νιώθεις άσχημα που αυτή τη στιγμή είσαι μόνη. Είσια μόλις 19 και όλη η ζωή είναι μπροστά σου.

Το να βρεις ένα ταίρι απλά για να βουλώσεις τρύπες και για να καλύψεις ορισμένους τομείς προκειμένου να τονωθείς ή να πάρεις επιβεβαίωσηείναι λάθος. Κάτι σαν την προηγούμενή σου σχέση... Δεν νομίζω να το θέλεις αυτό. Μη νιώθεις ανασφάλεια και μην κοιτάς πίσω σε κάτι αποτυχημένο. Μείνε αισιόδοξη και απόλαυσε την ελευθερία σου. Δεν θα αργήσει να έρθει κάτι καλό. Φαντάσου όμως ότι οι άνθρωποι μπορεί να σχετιστούμε με πολύ κόσμο προκειμένου να πούμε τελικά βρήκα αυτό που έψαχνα... Και μπορεί να μην το πούμε και ποτέ.

Οι σχέσεις είναι για να μας γεμίζουν και να μας εξελίσσουν- μην αγχώνεσαι όσο χρόνο και να πάρει. Όταν βρεθεί ο κατάλληλος θα τα καταλάβετε παρέα.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

 

Keywords
Τυχαία Θέματα