Πήρε η Ράπτη τρίτο πτυχίο! Τι χαρά, Θεέ μου!

Μήπως είστε κατάκοπες γιατί ήσασταν στο κέντρο για τις συγκεντρώσεις και τις απεργίες μπας και σταματήσει η κατρακύλα μας και αφήσουν ήσυχο τον βασικό μισθό και τις συλλογικές συμβάσεις; Μήπως μετράτε τα ψιλά σας για να βγει ο μήνας που έχει μόλις 17 ο άτιμος; Μήπως είστε απολυμένη, απλήρωτη, άνεργη, υποαπασχολούμενη, ανασφάλιστη, θυμωμένη και κοιτάτε τα άδεια μπουκάλια της κέτσαπ με την σκέψη αν γίνονται εύκολα οι μολότοφ; Ηρεμήστε αγαπημένες μου! Σας έχω καλά νέα:

Η κ. Έλενα Ράπτη, η βουλευτής της καρδιάς μας, πήρε και τρίτο πτυχίο! Μετά τη ψυχολογία, το μεταπτυχιακό στον Διοίκηση επιχειρήσεων, ήρθε η ώρα του πτυχίου μάλλον από το ανοιχτό πανεπιστήμιο, στον Ελληνικό Πολιτισμό.

Διάβαζα πως βρίσκει μεγάλη χαρά στην γνώση. Μπράβο μπράβο! Μήπως όμως, της στερούμε ως ελληνικός λαός τη χαρά της εξέλιξης και της καλλιέργειας της, ζητώντας να αποφασίσει και για κάτι επουσιώδη δεματάκια όπως το μέλλον μας; Όχι, τίποτα άλλο αλλά να μην έχουμε και ενοχές!

Είπε και ο Παύλος Κοντογιαννίδης, πως «άμα έχεις φαγητό στο τραπέζι, κάθε μέρα, γιορτή είναι». Μωρέ χρόνια πολλά και φιλία στο στόμα είμαστε!

Μιλώντας για φαγητό, είδα την φωτογραφία όχθες εδώ στο λατρεμένο Queen.gr της Demi Moore και σκιάχτηκα. Μια κούκλα, μια γυναίκα ξεχωριστή και να μοιάζει σα σκήνωμα, γιατί; Τι σου λείπει κοιλάρα μου; Λεφτά, δόξα, ομορφιά, παιδιά! Έλα δω που μας επιβάλλεται η ανορεξία απ την Τρόικα να δεις, πως θα χειροκροτώ και εσύ την σοφή ρήση του Κοντογιαννιδη!

Το αξιοσημείωτο είναι πως προβλήματα που μας φάνταζαν βουνά προ κρίσης τώρα είναι αμελητέα θεματάκια. Ίσως στον ειδικό χώρο, τον δικό μας των δημοσιογράφων, να ισχύει αυτό, τι να πω!

Εγώ πάντως σαν την Σίσσυ Χρηστίδου πολύ σκιάζομαι που ακούγονται εξωγήινοι θόρυβοι! Και αυξηθήκαν λέει και όσοι βλέπουν ΑΤΙΑ. Λέτε να έρχονται να μας σώσουν από την Μέρκελ; Να την δώσουμε να της κάνουν πειράματα για να ανακαλύψουν πως λειτουργεί το ανθρώπινο είδος;

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Λουκάς Παπαδήμος σε ξένο τηλεοπτικό σταθμό. Η ωραιότατη δημοσιογράφος, δε μπορεί, θα υπνωτίστηκε από το πόσο αργά και σε έναν τόνο ομιλεί ο πρωθυπουργός. Προς το τέλος, έτοιμη να γλιστρήσει και να κοιμηθεί πάνω στην πρωθυπουργική μοκέτα ήταν!

Α! Είδα και τον Ηλία Μόσιαλο, πάνω που αναρωτιόμουν που χάθηκε αυτή η ψυχή! Ο Μόσιαλος και η Φουρέιρα, μου έχουν λείψει τον τελευταίος καιρό!

Στον Πρετεντέρη τον είδα, μαζί με την Άννα Νταλάρα –όχι με την Φουρέιρα, όπου το κενό μου όσο να ναι περιμένει- με θέμα μέγιστο το τι θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ και στην ηγεσία του!

Όχι η κ. Νταλάρα και ο κ. Μόσιαλος δε χαίρονταν για κάποιο πτυχίο που πήραν. Είχαν φροντίσει να πάρουν πτυχία πριν την εμπλοκή τους με την πολιτική.

Θα μου πεις, με πτυχία ή όχι, δε σωθήκαμε ως λαός!

Και αντί για το τι θα γίνει αύριο στο ΠΑΣΟΚ, δε μου λέτε τι θα γίνει αύριο που έχει λαϊκή εδώ από κάτω και είναι όνειρο απλησίαστο η ντομάτα; Θα μου πείτε πά
Keywords
Τυχαία Θέματα