Πηνελόπη Αναστασοπούλου:«Αν θέλω να παχύνω είναι δικαίωμά μου, δεν αφορά κανέναν»

Μια κουβέντα για κιλά, δίαιτες, μπουζούκια και παντρεμένους συντρόφους από το παρελθόν

Η Πηνελόπη είναι αυτό που βλέπετε: Ροκ, σέξι, ανατρεπτική, ατίθαση, αισιόδοξη, και άλλα πολλά που ακούγονται σαν διαφήμιση. Είναι όμως και όσα δεν φαίνεται: ευαίσθητη, τρυφερή, συναισθηματική, εύθραυστη.
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τελειώνει από την θεατρική παράσταση "Άντρες έτοιμοι για όλα" και

τρέχει για να προλάβει να τραγουδήσει στην "Ιερά Οδό" δίπλα στο Νότη Σφακιανάκη και όλο αυτό της φαίνεται φυσιολογικό, όπως συμβαίνει με όλα τα ετερόκλητα πράγματα στη ζωή της Πηνελόπης. Τι λέει όμως η ίδια; Ας τη ρωτήσουμε.

Στην παράσταση έχεις και εσύ ένα στριπτίζ που διαρκεί λίγο άλλα αναστατώνει;
Είναι παράξενο το γεγονός ότι έχει ακουστεί το συγκεκριμένο σημείο γιατί στις πρόβες δεν το κάναμε με αυτό το σκοπό- για να προκαλέσουμε δηλαδή. Χαίρομαι που έχει αυτή την ανταπόκριση, αλλά εγώ κάνω αυτό που μου ζήτησαν.

Παρότι είναι μέρος της δουλειάς ντρέπεσαι λίγο ή όχι;
Ντρέπομαι πάρα πολύ και στη γενική πρόβα οι χορογράφοι με κατσάδιασαν γιατί ντρεπόμουν και φαινόταν. Μου είπαν –επειδή με ξέρουν- είναι κακό αυτό που κάνεις, τελείωνε με τις ντροπές για να πάμε παρακάτω. Τελικά μας βγήκε μια χαρά.

Έχεις αυτοπεποίθηση με το σώμα σου;
Ναι έχω αρκετή αυτοπεποίθηση, αλλά είμαι όπως κάθε γυναίκα που σημαίνει ότι υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι πολύ καλά και μου αρέσω και είναι μέρες που δεν θέλω να βγω από το σπίτι μου.

Αν σε ρωτήσω να περίγραψες το σώμα σου εσύ η ίδια πώς θα το περιέγραφες;
Είμαι μία που κάνει διάφορα και δεν ξέρω αυτή τη στιγμή τι χρώμα μαλλιά έχει, μάλλον ξανθιά, είναι μετρίου ύψους, είναι γεμάτη φιγούρα με καμπύλες, γυμνασμένη, με μεγάλες πλάτες, δυνατά πόδια και τατουάζ

Και μετά το θέατρο πάς και στα μπουζούκια όπου δουλεύεις; Δεν είναι λίγο παράνοια.
Δεν πάω στα μπουζούκια, πάω στη σκηνή της Iερά οδού. Πάω σε ένα χώρο που παίζουν και μπουζούκια. Πάω σε μια μουσική σκηνή που παίζουν διάφορα είδη μουσικής, το κοινό είναι mixed και παντρεύουμε διάφορα πράγματα. Η παράνοια είναι ότι τελειώνω από το θέατρο στις 11 και μισή και στις 12 μισή είμαι στη σκηνή της Ιερά Οδού βαμμένη και ντυμένη.

Πέρσι ήσουν με τον Σάκη. Πώς ήταν η συνεργασία σας;
Σουρεαλιστική, γιατί σε αυτή τη δουλειά είμαι και θεατής και απολαμβάνω καλλιτέχνες και ο Σάκης είναι λαμπερός και τεράστιος και τον καμάρωνα γι αυτό που κάνει.

Γιατί ξύρισες το μισό κεφάλι σου;
Γιατί μου αρέσουν οι αλλαγές, ζω από αυτές. Θεωρώ το σώμα μου αξεσουάρ και μου αρέσει να το αλλάζω. Πολλές φορές φοράω περούκα, είμαι σαν παιδί που παίζω, έτσι νιώθω. Πάντως σε ότι αφορά το ξύρισμα έτυχε μια από τις φορές που πήγα στο κομμωτήριο να είναι εκεί μια κυρία από ένα blog που μου ζήτησε πολύ ευγενικά να με φωτογραφήσει και είπα οκ. Δεν βγήκα μόνη μου και το έκανα χάρη εντυπωσιασμού.

Σε αφορά να είσαι όμορφη; Εννοώ έξω ντύνεσαι και βάφεσαι για να βγεις;
Όλοι θέλουμε να έχουμε μια ωραία εικόν
Keywords
Τυχαία Θέματα