Ονειρεύεστε το ιδανικό δέρμα;

Η Ideal Resource της Darphin είναι η κρέμα λάμψης που αναζητούσατε.

Ανησυχείτε για την απώλεια λάμψης και τις ατέλειες στην υφή του δέρματος σας και αναζητάτε εξειδικευμένα προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματος σας; Γνωρίστε την Ideal Resource της Darphin που στοχεύει στη λύση αυτών ακριβώς των θεμάτων. Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, αποκαλύπτει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας

και βελτιώνει την υφή για δέρμα μεταξένια απαλό.

Στη σύνθεση της συναντάμε τρία πολυετή φυτά με εξαιρετική μακροζωία, γνωστά για τη μοναδική ικανότητα τους να επιβιώνουν στη φύση, τα οποία δρουν σε συνέργια. Το Knotweed ανανεώνει τα αποθέματα κολλαγόνου στο δέρμα, παρατείνοντας τον κύκλο ζωής των ινοβλάστων (δράση στις σιρτουίνες) και σαν αποτέλεσμα πλέον με ανανεωμένα τα αποθέματα κολλαγόνου στο δέρμα, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές λειαίνονται. Η Centella Asiatica διεγείρει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος και το δέρμα τονωμένο με οξυγόνο αποκαλύπτει την αρχική του λάμψη. Και ο Λευκός Ιβίσκος διεγείρει την ανανέωση της κυτταρικής ζωτικότητας, κι έτσι η επιδερμίδα μεταμορφώνεται σταδιακά και οι επιφανειακές ατέλειες βελτιώνονται.

Με τη χρήση της Ideal Resource της Darphin θα έχετε 32% λιγότερες ρυτίδες και 31% περισσότερη λάμψη μέσα σε τρεις μήνες. Ξεκινήστε τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα